• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 19. Hafta | Fenerbahçe Beko 79-77 Galatasaray Mct Technic

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Ünal Aysal zamanında bunları rezil etti de ne oldu ? Al bak, aradan 13 sene geçmiş değişen bir şey yok. Tüm amatör branşları bunların maşalarından temizlemek gerekiyor. Aksi halde herkesin emeğine yazık oluyor.
Onlar kadar güçlü olmadan bir şey yapamazsın. Ona göre bütçelerin, ona göre yatırımın, ona göre yönetimin olmalı. Ünal Aysal döneminde onlar kadar güçlüydük ama bu dönemlerde basketbol anlamında oralardan çok uzağız

Maçın tamamını izleyemedim ama anlaşılan o ki çok kötü bir hakem yönetimine rağmen son ana kadar ortaya konan büyük bir mücadele var. Euroleague'in tartışmasız en iyi takımına karşı son topa kadar verilen bu mücadeleden dolayı başta koç olmak üzere tüm takımı kutluyor ve teşekkür ediyorum...

Maçın tamamını izleyemedim ama anlaşılan o ki çok kötü bir hakem yönetimine rağmen son ana kadar ortaya konan büyük bir mücadele var. Euroleague'in tartışmasız en iyi takımına karşı son topa kadar verilen bu mücadeleden dolayı başta koç olmak üzere tüm takımı kutluyor ve teşekkür ediyorum...
Özellikle ikinci yarının başlarıydı. Düşük skorlu geçen maçta Robinson sazı eline alıp 3'lüklerle tribünleri delirtti. Fark 8-10 bandına yaklaşmışken, momentumla maçın gideceği de belli oldu. Kısır geçen maçta Galatasaray aldı gidiyordu. Saçma düdüklerle fark hemen eritildi. Zaten sanırım koç da bu noktada daha fazla dayanamayıp atıldı.

Açık konuşayım ben son 2 dakikayı izlemedim fark 6'ya çıkınca. Onların o utanmaz hallerini izlemeyip işlerimi halletmek için dışarı çıktım. Sonradan baktığımda hemen kısa sürede yine tek sayı farka getirip kazanma noktasına da gelmişiz. Epey de süre varmış 45-50 saniye. Bu gerçekten inanılmaz, çok şaşırdım.

Recep Ankaralı 2014 yılındaki şampiyonluk playoff 4.cü maçında sanırım maçın bitmesine 10-15 saniye varken . Bo Mccalebb faülünü gözgöre göre çalmayan hakemdir. O da zamanında Aziz Yıldırım a çok uşaklık yapmıştır.

5 haziran 2014 markoishvili'ye yapılan faul

2011'deki final serisinde telefonda fenerbahçeli yöneticiye yarınki maçı merak etme diyen ve o konuşma ortaya çıktıktan sonra bir daha hakemlik yapmaması gereken hakem recep ankaralı'nın gözünü kırptığı ana denk gelen poziyondur.

Rüştü Nuran dı faulü çalmayan,son maça aynı hakemleri atayınca maça çıkmadık..

Geri