• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 19. Hafta | Fenerbahçe Beko 90-74 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Offff McCormack offffffff.

Prepelic, Walden büyük hayal kırıklığı bugün.

Fark çok açıldı 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Bu artık şerefsizlik, buz gibi hücum faule teknik çaldılar.

Tamam kötüyüz arkadaş ama bu hakemlerin tetikçiliği bitmediği sürece bizim basketbol konuşmamız yersiz....

Samet'e çıkan faule bak hahah. Akıl sagligimi kaybetmek istemiyorum, kapatayım maçı.

Klemen Prepelic'e ne oldu böyle?

2. çeyreğin sonunda ivmeyi verdik, rakibi frenleyemedik. sayı üreten kisamiz yok, sayı üretmesine muhtaç olduğumuz bir kısa aradigimiz bilmem kaçıncı maç. hakemler desen tetikçi. izlenecek bir tarafı kalmadı, tribündeki kuduzlar başlarlar birazdan küfürlü tezahüratlara valla kafam götürmüyor. Yakup hoca'ya Allah sabır versin. İşi, bu kisalarla çok zor.

Hem oluşan fark hem de hakemlerin rezil yönetiminden kapadım ben de maçı. Yakup hocaya allah kolaylık versin.

Bost un normalde çok rahat bitirebileceği pozisyonları bitiremiyor. Bu sezon 1 numaradan katkı alamayan tek takım olabiliriz
Özür dilerim
Bir numara değil
Yabancı oyunculardan bizim kadar az katkı alan başka takım var mı???

Bost 1 tane üçlük sokabilse.

Haftaya Efes maçına imkanı olan herkes gelmeli. Ludwisburg maçı da geçiş maci, başlangıç Efes maçı olmalı.

Hangisine sövüp kızsam hakemlere mi spikere mi bilemedim....

Mitrovic o kadar kötü yabancılar seçti ki çıldırmamak elde değil

Yeboah'ın topa müdahelesi tertemiz faul çaldılar.

Sekizkök toparlar bu takımı.

Yakup hoca Türklere çeki düzen verecek gibi ama yabancılar sıkıntılı.

Bu maça fazla üzülecek bir durum yok. 5 kat bütçe farkı var aramızda. Hoca oyuncuların durumunu yakından gördü. Gerekli dokunuşları yapabilirse en azından sezonun kalanında biraz keyifli maçlar izleyelim.

Geri