BSL 19. Hafta | Fenerbahçe Doğuş 80-60 Galatasaray Odeabank

4 Mart Pazar günü saat 13:00'te Fenerbahçe Doğuş deplasmanında olacağız, karşılaşmanın yayını beIN Sports 3'te, derbi gününe kadar bir pivot transferi yaparsak sahada pes etmeyen bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum. Her Fenerbahçe maçında olduğu gibi yine hakemler aleyhimize hatalar filan yapacağını düşünüyorum ama bu maç başa baş geçecek öyle olmalı Emir bu maç oynayabilecek mi bilinmiyor onun dışında eksiğimiz yok.

Not: Konuyu şimdiden açtım bu maç Türkiye'nin en önemli derbisi. Derbi ateşini biraz erken yakalım bu maç hakkında konuşulacak çok şey var BAŞARILAR YENİLMEZ ARMADA !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galibiyet hayalperestlik olur, tek dileğim hayatımın başka bir anında, herhangi bir rakibimizi benim Galatasaray'ıma karşı en önemli oyuncularını benchte dinlendirirken görmemek. İstersek 50 sayı fark yiyelim ama Vesely, Thompson, Sloukas'ı filan Galatasaray gibi bir maçta kafa izni yaparken görmeyelim. Sahaya gerekli karakteri koyacağımıza inancım tam, inşallah o zaman kadar artık bir zahmet 5 numara transferi de yapılır da Vesely yine bizim pota altında haftanın 10 hareketinden 5'ini tek başına çıkarmaz.

Başarılar Aslanlar, Allah yardımcınız olsun.

Bu maç 18 Şubatta oynanmaz o tarihlerde TR Kupası var. Fb'nin final göreceğini düşünürsek bu maç ondan birkaç gün sonra oynanır. Maça gelirsek TR Kupası yorgunu Fb karşısında başa baş bir oyun bekliyorum. Galibiyet zor karşıdaki takım 30 milyon bütçeli, EL'de yukarılara oynayan bir takım. Ama sahaya karakter koymamız her zamankinden önemli olacaktır. Oyun disiplinini bozmak yok. Şartlar ne olursa olsun, atarız yeriz. Tabii o zamana kadar pivot transferi elzem. İyi kötü bir oyuncu bulmak gerekiyor. Ege'yle Fb deplasmanına çıkarsak yine Vesely şov yapar.

Bu maçta zaten favori değiliz hatta taraftarlarımıza sorsalar %1'i galibiyet alırız der. Bu maç hedef maçı değil. Başa baş bir oyun benim için yeterli olacaktır geçen seneki EL deplasmanında olduğu gibi.

Maça daha çok var şimdilik şu kadar yazacağım uzun yıllardır deplasmanda tek zaferimizi Oktay Mahmuti kazanmıştı. Rahat olun gerekeni yapacağız 3 hafta sonra.

Edit

Son düzenleme:
Favori değiliz ama galibiyet hayal filan olmaz. Elbette rakip oyunun her anında oldukça tecrübeli, uzun zamandır aynı koç çalıştırıyor, takımın çoğu yıllardır birlikte oynuyor ve kendi sahasında Avrupa'da hangi takımla oynarsa oynasın favori.

İyi bir uzun alabilirsek küçük de olsa şansımız olabilir diye düşünüyorum. Yenilirsek de maç sonunda bütçe filan demeyiz, sonuna kadar da mücadele etsek yeter benim için.

İyimser yaklaşım güzel tabi ama pek mümkün görünmüyor galip gelmemiz.

Bunlar Real maçında başa baş oynadılar. Aslında yorgun olurlar ama bizimkiler hiç güven vermiyor. Ayrıca şu saat 13:00 de derbi oynatmanın mantığı nedir ? Çoğumuz anca uyanıyoruz pazar günleri o saatte.

74-85 yeniliriz gibi ama belli olmaz. Fark yemeyiz.

Avrupanın en çirkefi girdi oyuna. Eli kırılsa gram üzülmem o derece. Bu kadar nefret ettiğim başka biri yok basketbolda.

Jan Vesely başladı yine yalandan kendini atmalara! Jan Vesely çirkef olduğunu biliyoruz. Her maç extradan kanıtlama çabasına girmene gerek yok!

Son düzenleme:
Mahmudi' de bir ilginç. Takımda sayı atıp pozisyon hazırlayan tek oyuncu Taylor iken, onu çıkarıp karın ağrısı Renfroe' yi aldı ve tıkandık her zamanki gibi.

Murat ile Tufan kuklaları da çok üzgün takımları gerçek performansını yansıtamadığı için. İkide bir söyleyip duruyorlar. fb tv'den pek farkı yok.