BSL 19.Hafta | Galatasaray 66-79 Gaziantep Basketbol

9 dakikada 5 sayı yiyip yine nasıl başa baş götürüyoruz maçı açıklayabilen beri gelsin...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek başına aldı maçı Ege, şans verildiğinde hep iyi oynuyor ama senede 3 maç görebiliyoruz kendisini, Ergin bey sağolsun.

Edit: Burdan da verdik maçı, her gün daha da şaşırtıyor bu takım

Son düzenleme:
Biz bu sinan ve gökseninle maç falan kazananayız. Ama yinede hep onlarla zorluyoruz. Sinanın yaptığı aristik paslardan kaçıncı top kaybımız.

Son düzenleme:
Artık maç falan seyretmemek lazım. Bizim takımdan bir b.. olmaz bu artık ayan beyan ortada. Fark 8. 2 dakika var. Bizim beyefendi bekliyor. Fark 15 e çıksında öyle mola alayım diye.

Ben sadece Ergin Hoca değil, bugün sahada olan Ege hariç kimsenin kalmasını istemiyorum. 5 milyon bütçeyle adam gibi araştırıp Filipinler, Japonya, Kore, Lübnan daki ABD lilerden takım kursak, yanlarına da Ege, Okben gibi oyuncular koysak doğru bir koçla EL de bile iş yaparız.

Tyus sakatlandı da bilmemne diyecek, bahanesi hazır. Gerçekten rezalet, son 3 sezonun 2sinde bahar aylarını görmeden her şeye havlu attık, takım dağıldı gelenler gidenler karman çorman ne oynadığımız belli değil. Gerçekten bu kadar büyük rezalet olamaz.

İzlemedim, iyi ki de izlememişim. Koskoca Galatasaray Ergin'in oyuncağı oldu.

Bu bitik takımdan lig şampiyonluğu bekleyen arkadaşları da şöyle piste alalım.

Çapsız yönetim bu adamı yollamayacak. Playoff yapamayız bu sene. Tarihin en rezil sezonu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi