BSL 19. Hafta | Galatasaray 71-68 Lokman Hekim Fethiye

Futbolda nasıl devre arasında arayıp yenin dendi ise bu sefer burada yenilin dendi rakip bizi yenmemek için uğraşırsa anca o zaman yeneriz biz bu maçı
 
Macon gitti, Trice geldi el üstü şutlar atıyor. ilk yarı 11 sayısı vardı ikinci yarı sayısı yok önlem alınınca. Sıkı savunmayı geçemedik. Motum da sayı atamadığı zaman hiç çeklmiyor. Savunmada tam bir kara delik.
 
Takım o kadar berbat ki; kazanırken bile psikolojisini bozuyor insanın. Gelecek için hiç ümit yok malesef. Ekrem Hocayı basketbola küstürmesek bari.
 
Daryl Macon ilk geldiğinde katkı veriyordu ama sonra düzensizlik içinde kendi istatistiklerine oynayan bir skorere dönüştü. Zaten savunması da felaket. Belki belli bir düzen içinde iyi bir oyuncu olabilir, Çok yetenekli aslında ama bizim düzensizliğimiz için de kendisi de bencil bir oyuncu olduğu için olmadı. Hamilton'un dönüşü bizim için daha iyi oldu gibi bu maç özelinde. Daha organize oynuyoruz, Ama çift guard oynamamıza rağmen saçma top kayıpları yaptık. Özellikle iki takıma da çok fazla steps çalındı. Çalınan faullerde biraz garipti. Özellikle Barışa çalınan 2 faul. Hakemler maçı iyi yönetemiyorlar. Yine de daha önceki maçlarda ilk yarılarda hep geride olurduk. Bu sefer çift haneyle öndeyiz. Tabiki karşımızdaki takım ligin dibinde ama olsun. Yine de daha kat etmemiz gereken çok yol var. En azından Fethiye ve Ormansporu geçip ligde kalmalıyız.

Katılıyorum haklısınız İnş. Skorları alıp ligde kalırız çünkü bu kadroyla iyi oyun zor.
 
Bugün bir tek Jefferson'u beğendim ama bu takımda kimseyi abartmamak lazım.O kadar rezil,o kadar troll bir oyuncu topluluğu var ki bu takımın koçu olmak büyük fedakarlıktır.Bu rezil oyuncu topluluğunu biraraya getirmekte başarı ister.
 
Daha stresten ve korkudan yeni yeni kendime geliyorum. Elbette küme düşme tehlikesinin varlığını biliyorum ama ilk defa bu maçta iliklerime kadar hissettim bu durumu. Özellikle ikinci çeyreğin ortalarında koparabilip ikili averajı alabileceğin bir noktaya gelinmişken maçın bu hale gelmesi üzücüydü. Takımın çok defosu var ama oyuncuların kafasındaki o kaygı hala devam ediyor. Kritik noktalarda eller hep titredi ve bu da rakibe özgüven verdi. Çok yalpaladık ama savunmayı son bir gayretle biraz sıkıp biraz da şansın yardımıyla kazandık.

Trice iyi başlamıştı maça Fethiye savunmayı biraz sıkılaştırınca ikinci yarı yokları oynadı neredeyse. Hamilton'ın maç kondisyonu kazanması lazım bu da zaman alacak. Motum'un savunması zaten sıkıntıydı ama hücumda taşıyabiliyordu onda da erime var. En özverili ve gözü kara topçumuz Yiğit Arslan bile tereddüte düştü. Oyuncuların sadece kalitesi değil psikolojileri de sıkıntıda. Ekrem Hoca'nın bu oyunculara yeniden özgüven de aşılaması gerekecek. Gerçekten zor iş. Artık bir şekilde idare edeceğiz sene sonuna kadar.
 
Cook maça girebilmiş olsa ya da guardları ilk yarı faul problemi yaşamasa Fethiye kazanırdı muhtemelen. Ekrem hoca dönemindeki ikisini kazandığımız üç maçtaki oyuna bile baksak takımın mevcut hali ile kalan her maçta kağıt üzerinde rakip favori bence. Temenni ederim bir an önce fark yaratacak en azından bir tercihan iki takviye yapılır.
 
Üçüncü çeyrekte vurup maçı bitirebilecek durumdaydık, vuramadık. Aksine doğru düzgün basket bile atamadık. Son çeyrekte rakip birkaç sekansta fişi çekebilecek durumdaydı, öne bile geçemediler. Gerçekten çok kötü basketbol oynanan garip bir maç oldu. Son 5-6 dakika gerçekten bu takım düşecek galiba hissiyatını yaşattı bana. Takımın bir şekilde bunu aşması lazım ama nasıl olacak bilemiyorum...
 
Şimdi Antep feneri hemde deplasmanda yendi.. Böyle oynarsalar vurur geçer bizim takımı umarım level arttırırız o maçta... Bizim maçın özetini izledim Hamiltton için kaybettiğimiz vakite üzüleceğiz bence, ama takim toparlaniyorb savunma ve çaba fena değildi..
 
Son düzenleme:

Üst