BSL 19. Hafta | Galatasaray Doğa Sigorta 83-77 Meksa Yatırım Afyon Belediyespor

ING Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Takımımız, Meksa Yatırım Afyon Belediyespor takımını konuk edecek.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda 9 Şubat Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşma, Tivibu Spor 2 kanalından naklen ekranlara gelecek.
 
Tai Webster'ın hangi seviye takımlara karşı katkı verebildiğini görmek açısından faydalı bir maç oluyor. Alex Poythress çıktığından beri daha dengeli savunma yapabiliyoruz. İkinci çeyreğin son 6 dakikasında 14 sayı olan farkı 3'e indirip devre arasına girdik. Bu rüzgarı kesmeden devam etmeliyiz.
 
Caner Erdeniz olağanüstü zararı ve Alex Poythress'ın vurdumduymaz oyununa rağmen kazanmayı başardık. Can, Webster ve Auguste üçlüsü kazıya kazıya aldı maçı. Whittington ve Yiğit'i Tofaş maçına yetiştirmek lazım. Yoksa bu kadar yetersiz oyuncunun bulunduğu kadroyla direnemeyiz Tofaş'a karşı. Ayrıca o maçta Webster'ın seviyenin altında kalıp takıma zarar verme ihtimali de çok fazla.
 
3. Çeyrek adam sahaya girdi. Sportmenlik dışı faul yaptı, boş şutu sokamadı, üstüne basket faul yaptırdı. Tamam abi düşük paraya oynuyorsun görece ama bu nedir gözünü seveyim ya. Harrison Alex ayrı alem yürüdüler sahada. Tofaş'ı falan geçiyorum. Bu takım Mart başından sonra sahaya bir şey koymayacaksa başka şeyleri konuşalım o zaman.
 

Üst