BSL 2. Hafta | Galatasaray Ekmas 85-81 Manisa Büyükşehir Belediyespor

Bilet fiyatlarını merak ediyorum. kombine fiyatı ile maç sayısını bolusunce 65-70 arası bir şey çıkıyor minimum fiyat, geçen yıl 50 liraydı. iyi yerden izlemek istersen t3'ler 70 liraydı. çalışan insana koymayacak fiyatlar ama öğrenci olduğum için şahsen geçen yıl yapılan %200'lük zamdan sonra bu yıl zam konusunda kulübün frene basmasını bekliyorum şahsen.

Taraftarın ayağı yeniden salona alisabilir yapılacak bir seriyle, bu yolda bilet fiyatları da önemli.

Denizli'den daha geniş ve iyi bir kadrosu var Manisa'nın, hafta içinde iki maç arka arkaya oynadılar 9 günde 4.maçları olacak.
Bizim için test maçı. Denizli Manisa Petkim ilk 3 maçı firesiz gitmek takımın alışması ve eksikleri görmek açısından iyi bir fırsat. Şu 1-2 hafta içinde 6.yabancı konusunda somut adım atılmalı. Zor maçlar başlamadan.

9 günde 4.maçlarına çıkacaklar.Rotasyonları dar,Cruz ile Terry'e ekstra dikkat etmemiz lazım.Cruz'a olabildiğinde baskı yapmalıyız.Terry'ide savunmadayken yıpratmalıyız,faul problemine sokabilirsekte tadından yenmez.

Kazanacağımızı düşünüyorum.

Taraftarı tribüne çekmek istiyorsan bu maçı kazanacaksın. Manisa iyi takım, yerli havuzu vasat ama ligi bilen yabancıları var. Manisa'nın 5 yabancı tercihi nasıl olacak merak ediyorum.

Göksenin iyi başladı maça. onun dışında şuan sahada yönlendiricimiz ismet, fena da değil ama yetersiz bence bu konuda. hoca Buğrahan ile baslasaydi keşke.

Takım maçın başında hücumda organize olamıyor. Tek plan Göksenin'in sırtı dönük oyunları. Ek olarak 2 faul yaptık 2'si de atış halinde ve biri 3'lükteki adama; şu faulleri gereksiz doldurmasak iyi olur.

Radebaugh ve koç mola öncesi karşılıklı bir diyaloğa girdiler. koç fırça attı ama radebaugh kendisini açıklama çalışıyor diye anladım ben.

Paco Cruz maalesef maça iyi başladı. Kendisini Radebaugh ile savunma fikrimiz şimdilik patlamış gözüküyor.

Sene başında alınan ilk iki yabancı henüz oyuna dahi girmemişse neden alındı bu adamlar? Sahaya dahi atamadığın adamı neden alırsın ki? Hayret gerçekten.