BSL 2.Hafta | Tofaş 80-82 Galatasaray

pleiss ve dentmon yabancılardan dışarda kalan isimler. muhteşem bir oyun beklemiyorum takımdan ama önümüzdeki kızılyıldız maçına biraz daha ümitli bakmamızı sağlasınlar yeter.
sokak basketbolcusu russ smith'in biraz daha yavaş basketbol oynaması, topun değerini bilmesi gerek. vladmir micov 1 aylık sakatlığın ardından yavaş yavaş elini ısındırmalı ki bence en çok ihtiyaç duyacağımız isimlerin başında sezon içinde. austin daye hücumda nba adımlarından vazgeçip savunmada az da olsa el göstermeli fizik olarak hiç yeterli değil caydırıcılığı yok. alex tyus sezona en iyi başlayanlardan bütün enerjisini sahaya yansıtıyor aynen devam. thompson ise tam bir ribaund canavarı olarak gözüküyor. hücumda sayı katkısına çok ihtiyacı olmayan bir takımız bütün enerjisini savunmaya yansıtabilir özellikle inanılmaz ribaund sıkıntısı çekiyoruz o konuda yardımcı olmalı.
kazansak da kaybetsek de şu an ki görünüme göre sürpriz olmayacak bir karşılaşma oynayacağız. umarım imparator direkt kızılyıldız maçını değil bu maçıda düşünmüştür.

Dün BJK - Uşak maçını hotbird uydusunda bir kanalda izledim canlı olarak. Bizim maçı yurtdışında yayınlayan kanal var mıdır? Sene başında 14 ülkede yayınlanacak diyorlardı.

Biraz savunma yapinca takimin yuzune renk geliyor, sayiyi zaten bir sekilde uretebiliyoruz. Hoca Goksenin, Thompson, Tyus gibi oyunculara daha fazla sure vermeli.

Schilb'in değerinin görülebileceği bir 7 dk geçti. Artık ne Chalon dönemindeki gibi agresif ya da skorer bir oyuncu, maça göre sertliği-yumuşaklığı da tartışılır ama oyun aklı olarak bu takımda hala parmakla gösterilecek oyunculardan biri. Hele böyle pasör sıkıntımız varken bu takımda hala büyük fark yaratabilecek bir oyuncu. Savunma konusunda da oyuncuların kulağı biraz daha çekilmiş heralde. 7 dakikada takım faul hakkımızı doldurmamız bile bunun göstergesi olsa gerek. Bu takım bu yıl başarı istiyorsa hiç kimse Göksenin'den daha az mücadele edemez. Bundan azını geçtim Euroleaugue'i, bizim lig bile kaldırmaz artık.