BSL 20. Hafta | Galatasaray Nef - Darüşşafaka

Kazanacagimizi dusunuyorum.

Bunu tabi ki tamamen son Malaga maclarindaki performansa bakip soylemiyorum.Ligde artik kazanma zamanimiz geldi ve bana gore bunun icin en uygun takimlardan biriyle kendi evimizde oynayacagiz.

Dacka’yi Selcuk Ernak’in koclugundan tutun kadrosundaki Dogus disindaki butun oyunculara ve oynadigi basketbola kadar kesinlikle begenmiyorum.Bu da kazanacagimizi dusunmemin buyuk etkenlerinden biri.

Zaten onumuzdeki fiksture bakilirsa bu maci kazanamadigimiz anda selamiz okunabilir.O yuzden sezonun en kritik macina cikacagiz.Kazanip nefeslenerek ve ozguvenimizi kazanarak onumuzdeki zor fiksture bir tik daha kuvvetli girme imkanini kendimize saglamamiz sart.

Takima,staffa basarilar.Umarim kazaniriz.
 
Zor maç.
Kazanırız veya kaybederiz diyemiyorum.
Daçka'da sadece Doğuş değil,belki de ligin en iyi yerli uzunu olan Ercan Osmani de oynuyor.
Buna ek olarak kaliteli bir oyuncu olan ve sezon başında Beşiktaş'ta oynayan ama istenen performansı veremeyen Matt Mooney hamlesi ile Daçka seviye olarak yükseldi.
Uzun rotasyonunda Olaseni faktörünü de göz ardı etmemek gerekiyor.
Ayrıca yeni transfer A.White da takıma uyum sağlamış gözüküyor.
Daçka ligde Petkimspor galibiyetinin ardından BCL'nin iddialı takımlarından Murcia'yı da yenerek çıkışa geçmiştir.
İşimiz zor,umarım kazanırız.
 
Daçka son 2 maçını kazandı biraz formdalar ve bize her zaman ters gelen selçuk ernak var zor maç ama Malaga maçını kazanmamız bu maç için ümit veriyo bakıcaz artık pazar günü
 
Sonucu kestirmek çok zor, her şey olabilir. Ben ruh sağlığım için izlememeyi düşünüyorum. Artık bünyem kaldırmıyor.
 
Doyle+Manek transferleri ve Milaknis'in kadroya dahil edilmemesiyle birlikte TOFAŞ play-off için iddialı bir takım haline gelmiş.
Beşiktaş karşısında şu ana kadar gayet iyi bir basketbol oynuyorlar.
 
Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Bi sonraki hafta Tofaş deplasmanından çıkamayız büyük olasılıkla. O yüzden çok önemli maç..
 

Üst