BSL 21. Hafta | Frutti Extra Bursaspor 99 - 78 Galatasaray Nef

Maçın sonucu ne olursa olsun bence koçla yollar ayrılmalı. Burak Elmas yönetiminde bunu yapabilecek bir erk yok o zaten futboldaki durumun derdinde ama kesinlikle bir koç değişikliği gerekiyor erkek basketbol özelinde.

Bursaspor'un sabahtan beri kaçırdığı boş şutların haddi hesabı yok. Ama buna rağmen şu takımdan 20+ farklar yemek ciddi başarı. Kadro yetersiz diyorsun ama rakipte Andrews, Hayes, Needham çok mu süper oyuncular ?

İddia ediyorum bugun Bursaspor’un karsisinda Afyon,Denizli falan olsa daha cok zorlardi.Tamamen bireysel yeteneklerle macin icinde kalmaya calisiyoruz ve gercekten suni bir sekilde macin icindeyiz su ana kadar.Rakip Karsiyaka,Bahcesehir falan olsa anlarim da 4 yabancili arti Tolgasiz Bursaspor ya.Valla rezalet su goruntu.

Gün geçtikçe çok kötüye giden bir coach performansınızı var, sıkıntısını çözmek mümkün değil hocam durdutması çok zor olmayan Onuralp'i Dee Bost mu savunmalı? Dışarıdan içeriden delik deşik ettiler coach izliyor alternatif üretemiyor. Takım tel tel dökülüyor 4 süper yabancımızın perf. dışında bir aksiyon kazadıramadı. Takım her gün geriledikçe geriliyor doğru dürüst uzunu olmayan 4 yabancılı bir takımdan 15+ fark yiyorsun...

Hani son çeyreğe 9 sayı geride giriyorsun,Hayes 4 faulde ve güzel bir 3.çeyrek geçirmişsin.Normalde olması gereken son 5dk veya son 4dk gibi skor olarak yakalayıp öne geçmektir.Bize karşı olunca öyle oluyor,Daçka maçı mesela.

Ama rakibi psikolojik olarak hiçbir şekilde etkileyemiyoruz ve skoru dengeleyip kazanır mıyız acaba dediğimiz çeyrek sonunda 21 sayı fark yiyerek maçı kaybediyoruz.

Geçen sezon bittiğinde Ekrem hocaya teşekkür edilmeli demiştim,tıpkı Göksenin'e edilmesi gerektiği gibi.Orada kaptan bizi ligde tuttu diyenler,Ekrem hocanın hocalığına laf ettirmeyiz dediler.Tıpkı Terim hocamızda olduğu gibi.

Önümüzdeki sezon takımımızın başında sezona başlamamalıyız dediğim ama bu sezon her zaman destek verdiğim Ekrem hoca olmamalı fakat bu takıma,Göksenin-Ege-Eray gibi oyuncular yerine 3 tane iyi yerli oyuncu alınmalı ve takım iskeleti korunarak yabancı oyuncu eklemesi yapılmalıdır.

Yoksa sil baştan kadro kurup nokta atışı yapıp başarılı sezon geçirmen çok zor.

Bu seneki en farklı mağlubiyetimiz oldu sanırım. Avrupa basketboluna kısaların birebiri üzerinden oynayan çok takım var ama biz bunu sadece 2 oyuncu üzerinden yapmaya devam ediyoruz. Bost ya da Melo biri tökezlediğinde takım tıkanıyor. Bas bas bağırdık burada, bu adamların yanına birileri daha çekilmeli diye; sezonun yarısı geçti değişen bir şey yok. Gelişemiyoruz, o halde değişmeliyiz artık.

Tek olumlu yanı, bizim ''sezonun farklı mağlubiyeti olan tek maç'' diyecek noktada olmamız. Bunlar zaten bizim muhtemel playoff rakiplerimiz. Bu takımları normal sezonda dahi aşamıyorsan zaten söyleyecek söz kalmıyor. 3 ay var sezonun bitmesine. Şu an zamanı olduğunu düşünmüyorum. Playoffları da görüp geçirip ona göre bir koç kararı verilmesi lazım.

Biraz önce Badalona-Tenerife basketbol maçında kısır bir skor varken,3.çeyrek ortası 9 sayı önde olan Badalona 25-5 gibi ezici seri yiyerek 4.çeyrek başı bir anda 12 sayı geriye düştü.

Bence koç ile hemen yolları ayırmalılar.

Ekrem Hocayı Eleştirdim diye 1 hafta ceza vermiş forum...

Biz Vicdanı Hür Fikri Hür bir takım ve taraftarıyız dimi?

Malesef Bu Galatasaray platformu böyle değil. Yönetimdeki arkadaşlar kime sempati duyuyorsa kim ona karşı ise sert eleştiride banlama engelleme silme neden çünkü eleştiriye tahmül yok, Demokratik ortam yok malesef.

Geçmişte Murat Özyere kötü diyenleri burda topa tuttular eleştirenler haklı cıktı...

Cemal Nalga Nba gidicek diyen bir grup vardı oradada karşı olanlar haklı çıktı.

Bir haftalık Engel gözlerimi açtı, Ekrem Hoca bizim için lütufsun Hocam, Son6 maç 5 yenilgi 1 Galibiyet sen olmasaydın 6 maç 8 mağlubiyet olurdu. Senki 2014 yılında Kadın Takımını çalıştırdıkdan sonra Oly, Csk, Milano, Barcanın tekliflerini kabul etmeyip 2021 yılına kadar evde oturmayı seçip, Galatasaray çağırdığında bedavaya gelip sahip cıktın takıma Hocam seni Allah başımızdan eksik etmesin.

YAŞASIN VİCDANI HÜR FİKRİ HÜR GALATASARAY ✊✊✊

Ekrem Hocayı Eleştirdim diye 1 hafta ceza vermiş forum...

Biz Vicdanı Hür Fikri Hür bir takım ve taraftarıyız dimi?

Malesef Bu Galatasaray platformu böyle değil. Yönetimdeki arkadaşlar kime sempati duyuyorsa kim ona karşı ise sert eleştiride banlama engelleme silme neden çünkü eleştiriye tahmül yok, Demokratik ortam yok malesef.

Geçmişte Murat Özyere kötü diyenleri burda topa tuttular eleştirenler haklı cıktı...

Cemal Nalga Nba gidicek diyen bir grup vardı oradada karşı olanlar haklı çıktı.

Bir haftalık Engel gözlerimi açtı, Ekrem Hoca bizim için lütufsun Hocam, Son6 maç 5 yenilgi 1 Galibiyet sen olmasaydın 6 maç 8 mağlubiyet olurdu. Senki 2014 yılında Kadın Takımını çalıştırdıkdan sonra Oly, Csk, Milano, Barcanın tekliflerini kabul etmeyip 2021 yılına kadar evde oturmayı seçip, Galatasaray çağırdığında bedavaya gelip sahip cıktın takıma Hocam seni Allah başımızdan eksik etmesin.

YAŞASIN VİCDANI HÜR FİKRİ HÜR GALATASARAY ✊✊✊

Fikir özgürlüğü hakaret etmek değildir! Sen Maicon konusundaki tartışmamıza neden olan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili hakaretlerinden, forum yöneticilerinin burayı bir müddet boş bırakması sayesinde, hiç ceza yemedin ve üstüne pişkin pişkin Maicon'u pp yaptın. Şimdi gelmiş burada demokratik ortamdan eleştiriye tahammülsüzlükten bahsediyorsun. Önce dilini düzelt ondan sonra eleştirilerini öyle yap. Paşamız alıştı tabi ne dese kime hakaret etse bir yaptırımı olmuyor, 1 hafta ceza aldım diye neredeyse bu benim şeref nişanım diyecek. Seninle muhatap olmamaya karar vermiştim ama bu kendini halen haklı gören tavırların buna müsaade etmedi!

Fikir özgürlüğü hakaret etmek değildir! Sen Maicon konusundaki tartışmamıza neden olan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili hakaretlerinden, forum yöneticilerinin burayı bir müddet boş bırakması sayesinde, hiç ceza yemedin ve üstüne pişkin pişkin Maicon'u pp yaptın. Şimdi gelmiş burada demokratik ortamdan eleştiriye tahammülsüzlükten bahsediyorsun. Önce dilini düzelt ondan sonra eleştirilerini öyle yap. Paşamız alıştı tabi ne dese kime hakaret etse bir yaptırımı olmuyor, 1 hafta ceza aldım diye neredeyse bu benim şeref nişanım diyecek. Seninle muhatap olmamaya karar vermiştim ama bu kendini halen haklı gören tavırların buna müsaade etmedi!
Uslup diyorsan sen uslubu düzelticeksin ben senin paşanfelan değilim istediğim kişinin fotosunu Pp yaparım, namahrem müstecnnessen değilse, Sen Keremi haklı görüyorsun diye Zoruna gitti sanırım koymam. Engellersen görmezsin şimdi benim seni engeleyeceğim gibi 😉

Maicon değil Marcao bu arada Galatasaray bu kadar hakim bilgilisin oyüzden de artık muhatabım değilsin👋😝

Uslup diyorsan sen uslubu düzelticeksin ben senin paşanfelan değilim istediğim kişinin fotosunu Pp yaparım, namahrem müstecnnessen değilse, Sen Keremi haklı görüyorsun diye Zoruna gitti sanırım koymam. Engellersen görmezsin şimdi benim seni engeleyeceğim gibi 😉

Maicon değil Marcao bu arada Galatasaray bu kadar hakim bilgilisin oyüzden de artık muhatabım değilsin👋😝

Engellesen de ben seni engellemem bu forumdan gitmediğin sürece takibimde yaptıkların! İster gör ister görme ama yazıyorum. Sana yakışan uslup bu. Buradaki boşluktan dolayı her şeyi istediğin gibi ifade edersen layığını bulursun. Kerem'i haklı görüp görmemekle ilgili de değil konu. Galatasaray futbolcusuna kullandığın uslup sorundu. Sevdiklerin Galatasaray efsanesidir eleştirilemez gözüyle bakıp, sevmediklerin her türlü hakareti hak eder kafası benim eleştirdiğim nokta. Söyleyecek, kendini savunacak bir şey bulamayınca da isim benzerliğinden dolayı yanlış yazıma laf edebilirsin ancak zaten.