Belki en yeteneklisi degil ama bu takimin en istikrarli ve en guvenilir oyuncusu net sekilde Kerry.Katki veremedigi mac sayisi cok azdir.
Ekrem Hocayı Eleştirdim diye 1 hafta ceza vermiş forum...
Biz Vicdanı Hür Fikri Hür bir takım ve taraftarıyız dimi?
Malesef Bu Galatasaray platformu böyle değil. Yönetimdeki arkadaşlar kime sempati duyuyorsa kim ona karşı ise sert eleştiride banlama engelleme silme neden çünkü eleştiriye tahmül yok, Demokratik ortam yok malesef.
Geçmişte Murat Özyere kötü diyenleri burda topa tuttular eleştirenler haklı cıktı...
Cemal Nalga Nba gidicek diyen bir grup vardı oradada karşı olanlar haklı çıktı.
Bir haftalık Engel gözlerimi açtı, Ekrem Hoca bizim için lütufsun Hocam, Son6 maç 5 yenilgi 1 Galibiyet sen olmasaydın 6 maç 8 mağlubiyet olurdu. Senki 2014 yılında Kadın Takımını çalıştırdıkdan sonra Oly, Csk, Milano, Barcanın tekliflerini kabul etmeyip 2021 yılına kadar evde oturmayı seçip, Galatasaray çağırdığında bedavaya gelip sahip cıktın takıma Hocam seni Allah başımızdan eksik etmesin.
YAŞASIN VİCDANI HÜR FİKRİ HÜR GALATASARAY
Uslup diyorsan sen uslubu düzelticeksin ben senin paşanfelan değilim istediğim kişinin fotosunu Pp yaparım, namahrem müstecnnessen değilse, Sen Keremi haklı görüyorsun diye Zoruna gitti sanırım koymam. Engellersen görmezsin şimdi benim seni engeleyeceğim gibiFikir özgürlüğü hakaret etmek değildir! Sen Maicon konusundaki tartışmamıza neden olan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili hakaretlerinden, forum yöneticilerinin burayı bir müddet boş bırakması sayesinde, hiç ceza yemedin ve üstüne pişkin pişkin Maicon'u pp yaptın. Şimdi gelmiş burada demokratik ortamdan eleştiriye tahammülsüzlükten bahsediyorsun. Önce dilini düzelt ondan sonra eleştirilerini öyle yap. Paşamız alıştı tabi ne dese kime hakaret etse bir yaptırımı olmuyor, 1 hafta ceza aldım diye neredeyse bu benim şeref nişanım diyecek. Seninle muhatap olmamaya karar vermiştim ama bu kendini halen haklı gören tavırların buna müsaade etmedi!
Uslup diyorsan sen uslubu düzelticeksin ben senin paşanfelan değilim istediğim kişinin fotosunu Pp yaparım, namahrem müstecnnessen değilse, Sen Keremi haklı görüyorsun diye Zoruna gitti sanırım koymam. Engellersen görmezsin şimdi benim seni engeleyeceğim gibi
Maicon değil Marcao bu arada Galatasaray bu kadar hakim bilgilisin oyüzden de artık muhatabım değilsin