BSL 21. Hafta | Galatasaray 65-89 Aliağa Petkimspor

ŞU basketbolu izlemek kime ne gibi bir yarar sağlıcak.

Sevinmek için sevmedik ama ruhsuzlar bunlar bunları izlemek BU formaya Hakaret Bu armaya hakarettir.
 
Bence artık bizim maçlar önemli değil. Basketbol yok çünkü. Esas, Fethiye ve Orman'ın maçlarına bakacaz. Onların kazanmaması lazım. Fethiye şu anda BJK karşısında önde şu anda.
 
Fethiye takımı bizim ezilerek yenildiğimiz Beşiktaş karşısında maçı kazanmak için epey zorluyor.Hemde 5-6 kişi ile yapıyor bunu.Biz ise Orman karşısında 19 sayı geriye düşeriz,Fethiye'yi zar zor yeneriz,Petkim karşısında 17 sayı geriye düşeriz.

Yazık harbiden ya.İşin mücadele kısmına bakınca düşmesi gereken bir takımız cidden.
 
Bu takımda Motum'un kesinlikle işi yok, hoca nasıl göremiyor adamın ahı gitmiş vahı kalmış kaç haftadır yazıyoruz hiç katkısı yok..
Hocanın Göksenin Israrı da anlamsız. Ayrıca J.Hamilton'dan asla olmayacak bu ısrarda enteresan ne hücum özelliği var ne de savunma, ne 4 olacak yetenek/şut var nede 5 olacak kalıp.
Petkim bizi eze eze yendi, Averaj takımı olduk nasıl kalacak takım ligde göreceğiz Allaha emanet..
 
Mental problemleri geçiyorum bu takımın rakibin ball handler forvetinin karşısında kalacak kısası olmadıkça ister 100 tane uzun ister 100 tane kısa al. DE ĞİŞ MEZ. Muhtemelen şu milli arada 1-2 oyuncu ayrılır takımdan en kötü ihtimal bi kısa en iyi ihtimal bir kısa bir uzun gelir. Takım mental olarak bitmiş bu saha içinde şu şunu savunamıyor mevzusu bile değil artık. Değil Ekrem hoca kimse bu takıma bi şey katamaz. Saha içinde minimum yapman gereken gereksinimi yapacak oyuncu yok çünkü
 
Ekim 2020 talimatında da 10 yabancı ile sözleşme yapılabilir denmiş (aynı anda dememiş toplam hak 10 gibi bir anlam çıkıyor ) yalnız bir sonraki maddede aynı anda 10 sözleşmel yabancısı olan klüp yeni bir yabancı almak istediğinde mevcut yabancılardan birinin sözleşmesini fesh etmek ya da oyuncuyu kiralamak zorundadır bu durumdaki oyuncu sayısı ikiyi geçemez demiş böyle olunca 12 sözleşmeye izin vermiş oluyor ama sanki bu sadece 10 yabancı ile sözleşme yapıp hiçbirini yollamamış klüplere özel bir hak gibi olmuş.

27 Şubat’a kadar maç yok.Kim gelecekse bu arada gelse iyi olur kim gelirse gelsin sonraki 3 hafta galibiyet alınması zor gibi ama belki iç sahadaki Daçka maçında ufak bir şans olur.
 

Üst