BSL 21. Hafta Ted Kolejliler 78-88 Galatasaray Odeabank

Maçın büyük bölümünde herşeyi çok doğru yaptık, doğru oynadık. O saçma sapan deplasman maçlarımızdan farklı olarak bunu söyleyebilirim. 2 3 dakikalık Sanikidze Tomas Çinko şovu dengemizi bozdu.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chuck davis geldigi gunden beri en efektif macini oynadi. Calleb 'in kotu oldugu ,micov un 3 periyod ortalikta gorunmedigi bir ortamda tam bir piyango oldu . maci canli izleyen biri olarak sunu cok net soyleyebilirim ki ; bu sezon izledigim en heyecanli ve gergin maclardan birisiydi. Neyse ki kazasiz atlattik . Bakalim davis'in bu muazzam performansindan sonra hoca james icin ligde kimi kesecek.
Sanırım Jerrels´ın lig sözleşmesi askıya alındı..

Jerrels hariç diğer 7 yabancımız değişirler maç maç. Normalde Davis kesilirdi ama çok iyi durumda gözüktü

Daçka Karşıyaka Banvit Telekom içerideki maçlar, Konya Giresun Büyükçekmece Beşiktaş İstanbul Belediye dışarıdakiler. Rahat diyebileceğimiz 1 maç bile yok bence. Belki Telekom bu düşüşü sürdürürse düşer o zamana o maç rahat olabilir. 9 maçın 9 uda zor. Maç maç düşünüp önümüze bakmalıyız, haftaya Daçka maçında tribünü doldurup onları sahaya gömmeliyiz önce. Bu arada James pazartesi İstanbulda olacakmış.

Daçka Karşıyaka Banvit Telekom içerideki maçlar, Konya Giresun Büyükçekmece Beşiktaş İstanbul Belediye dışarıdakiler. Rahat diyebileceğimiz 1 maç bile yok bence. Belki Telekom bu düşüşü sürdürürse düşer o zamana o maç rahat olabilir. 9 maçın 9 uda zor. Maç maç düşünüp önümüze bakmalıyız, haftaya Daçka maçında tribünü doldurup onları sahaya gömmeliyiz önce

Ligde oynayacagimiz en rahat ve kolay mac haftaya. Dacka'nin mevcut oyuncu ve coach yapisi ile yenmesine imkan yok bizi..O yuzden James oynasa aslinda Lasme yerinde 1 macligina fena olmaz.

Ligde oynayacagimiz en rahat ve kolay mac haftaya. Dacka'nin mevcut oyuncu ve coach yapisi ile yenmesine imkan yok bizi..O yuzden James oynasa aslinda Lasme yerinde 1 macligina fena olmaz.
Darüşşafakayı yeneriz de fazla küçümsüyorsunuz. Lasmesiz şu an herhangi bir takımı yenip yenemeyeceğiz tartışmaya açılamaz bence. Bernard Jamesin durumu belirsiz üstelik Daçkayı fazla küçümsemeyelim. En büyük tehlike rakibini olduğundan aşağıda görmek, bkz. Telekom maçı. Kaldı ki Daçka dediğimiz takım her şeye rağmen orta üstü bir kadro.

Daçka'nın son haftalarda yükselen bir form grafiği var. Euroleague'de üst üste maçlar kazanıp potaya girmişlerdi. Bu hafta Efes'e kıl payı kaybettiler. Kupa maçında da son saniyeye kadar Fenerbahçe'yi zorladılar. Sezon başında yendiğimiz Daçka'dan çok daha ilerideler. Zor bir maç olacaktır.

Evimizdeki her maçta taraftarın büyük bir desteğine ihtiyaç var. Eğer atmosfer oluşursa yenilmeyiz evde. Dış saha maçlarını da vermeyiz gibi geliyor bana bu saatten sonra. Bakalım fener bence düşüşte bir kaç maç kaybedebilirler onların önüne geçmemiz gerek lig sonunda...

Kalan maçları da kazanacağımıza inanıyorum, Ergin hoca liderliğinde hem ligde hemde Eurocup'ta şampiyonluk gelecek inşallah, başta Ergin Hoca ve tüm takıma inanıyorum...

Çok zevkli bir maç oldu. Chuck Davis, Bernard James'in gelişini duyunca iyi oynamaya karar verdi. Bundan sonra onu oturtmak da zor olacaktır. Bernard James gelince nasıl oynatacağız bilmiyorum. Sırtı dönük oyun oynayabilen tek oyuncumuz Chuck Davis. Bernard James ise ribaundlara katkı yapacak bir oyuncu. Lasme'nin yedeği olacaktır.

Ne yazık ki sorun Ankara deplasmanları değil, teknik kadro ve bazı oyuncuların Ankara´daki maçları umursamaması.

TED üst üste bulduğu sayılarla bir ara maça ortak oldu ama ben çok rahattım çünkü saha kenarındaki Ataman´ın hırsını, maçı kazanma istediğini gördüm, hissettim..