Tansiyon ve kalp ilaçlarınızı alın.
hsgshsgdhsgd galibiyetten daha çok sevindirdi şu detay.Ikili averaji da almisiz
O kim?Galibiyetimiz tüm maç boyunca totem yapan obeze gelsin aldığın paralar bir şekilde çıkar senden umarım.
Dostum bir tane iyi yorumunu okuyalım artık, iç karartmakta Volkanla yarışırsın..Adamı böyle yenerler. Efes ve beko akıllı olsun.
kazandığımız zaman morali bozuluyor olabilir ciddiyim. galibiyete seviniyoruz diye suçlu konumuna düşüyoruz yaman'ın gözünde. sevineceği yerde limon sıkıyor sadece. ne diyelim, her fikre saygımız sonsuz. emektar birisi, yadirgamak bana düşmez.Dostum bir tane iyi yorumunu okuyalım artık, iç karartmakta Volkanla yarışırsın..
Taraftar olduğumuzu, maçları taraftar olarak izlediğimizi, anlık sinir krizleriyle bir onceki mesajda bela okuduğumuz adamlara bir sonraki mesajda da adamsın çekebileceğimizi, bunun son derece normal olduğunu, çizgisizlikle alakasi olmadığını izah etmeme gerek yok sanırım.. demek isterdim. Negatif basarak, takıma küserek, sevinenleri rencide ederek bir yere varacağınızı düşünmeniz çok üzücü. olası haklı çıkma durumunda "ben demiştim"cilik oynamak için bu çabanız.O yüzden Alper kardeşim gibi maç kaybettiğimizde beddua edip kazandığımızda ise tezahürat ederek playoff hesapları yapmaktansa, çizgimi korumayı tercih ediyorum. İyi forumlar.
Öncelikle bir hakaretim söz konusu değil, öyle anlaşıldıysa üzgünüm. Senin için çizgisiz değil sadece fazla heyecanlı diyebilirim. Eskiden ben de öyleydim lâkin bu filmi o kadar çok izledik ki, sonunu biliyoruz artık. O yüzden beyhude geliyor bazı şeyler. Yine de senin yahut başkalarının nasıl davranacağına karışamam elbette. İsteyen sevinir, isteyen nötr karşılar. Takım kazandı diye üzülen birinin ise olduğunu zannetmiyorum forumda. “Ben demiştim” diyerek haklı çıkmak istemek vs hiç benim tarzım değil, öyle egoist olmadım hiçbir zaman. Tek dileğim Galatasaray basketbolu hak ettiği yere gelsin, Galatasaray’ı ve basketbolu gerçekten sevip sahiplenecek kişiler tarafından yönetilsin.Taraftar olduğumuzu, maçları taraftar olarak izlediğimizi, anlık sinir krizleriyle bir onceki mesajda bela okuduğumuz adamlara bir sonraki mesajda da adamsın çekebileceğimizi, bunun son derece normal olduğunu, çizgisizlikle alakasi olmadığını izah etmeme gerek yok sanırım.. demek isterdim. Negatif basarak, takıma küserek, sevinenleri rencide ederek bir yere varacağınızı düşünmeniz çok üzücü. olası haklı çıkma durumunda "ben demiştim"cilik oynamak için bu çabanız.
Spiker Barbaros Çidal.O kim?