BSL 22. Hafta | Galatasaray Nef 75 - 74 Gaziantep Basketbol

Tarih: 5 Mart Cumartesi
Saat: 13:00
Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)
Salon: Sinan Erdem

Takımımız son 3 lig maçını kaybetti. Kötü gidişatı artık galibiyetle sonlandırmalıyız. Rakibimize karşı ligin ilk devresinde kaybedip, kupada kazanmıştık. Gaziantep son 2 lig maçını kaybetti ve puan durumunda bizden 1 galibiyetleri fazla. Galibiyetleri eşitlemek ve Play-off sıralaması açısından kritik bir maça çıkıyoruz. Takımımıza başarılar.

Kendi evlerinde son maçta bize karşı çok sert ! oynayarak maça tutunmaya çalışmışlardı.Ben bizim evimizde Antep'in şansı olduğunu düşünmüyorum.

Dışarıda kalacak 2 yabancı kim olur sizce ? Melo ile Ndour mu yoksa Melo ile Kravish mi ?

Nasıl ki Fener için artık düşüşe girecekler tahmininde bulunduysam; bizim takım için de kırılma noktasını geçtiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra daha farklı ve ayakları yere basan bir Galatasaray göreceğimizi tahmin ediyorum.

Kravish kadroda olur bence ve Ndour disarida kalir.Kisalarda ise ben Bost’un disarida kalabilecegini dusunuyorum.Hoca Melo’dan kolay kolay vazgecmez.Aslinda bence ikisi de kadroda olur Pusica oynamaz.Ama illa oynatacaksa Bost’u disarida birakir bana gore.

Ndour, Duşan'a çok ağır bastı takıma ara iyi gelmiş kafa olarak bir tık daha toparlanmış gördüm. İyi başladık.

Ekrem Memnun rotasyon değil çorba yaptı ilk çeyreğin son 2 dakikasında. Gereksiz ve fazla oyuncu değişiklikliği yaptı.

Savunmada pota altında çok zayıf kalıyoruz,güçlü bir şekilde gelip bitirmeye çalışıyorlar ya da dışarıya çıkarıyorlar.

Hücumda biraz daha seçici olmalıyız.24-9 dan sonra bayağı bir saçmaladık.

Melo'dan katkılar gelmesi lazım ama bu şekilde bilinçsiz şekilde potaya gidişlerle değil.Hızlı hücumdada rakip oyuncuların arasına dalmıştı.Net hücumlar yapmalıyız,bu şekilde sallana sallana götürüyoruz maçı.Savunmada kolay sayılara izin verdiğimiz için.

Bravo Kerry,bravo Bost.

Skor farkı olarak devreyi iyi bitirdik.Ekrem hocanın rotasyonu dengeli yapması lazım,yapacağı zaman.Rakip çünkü bir anda geri dönüş yapabiliyor.

3.çeyrek itibariyle farkı biraz daha açarsak güzel olacak.