BSL 23. Hafta | Galatasaray 87-98 Darüşşafaka

Ekrem hoca şimdiye kadar baya hayal kırıklığı. Tamam kabul berbat bir takım ve oyuncu kalitesi ancak hoca geldiğinden beri hiçbir etkisi yok.
Geldiğimiz nokta skandal ve alt lige düşmememiz için bir mucize gerekiyor. Umarım bir şekilde bu sezonu atlatırız aksini düşünmek istemiyorum büyük rezillik. Biz burada sinirleniyoruz , debeleniyoruz ancak taraftardan başka bu şube kimin umurunda düşünüyorum ancak cevap bulamıyorum.
 
Eğer Ekrem hocanın eline fırsat gelip de savunması ve ribaundu iyi atlet bir stretch 4 yerine 2 guard takıma kazandırdıysa bu gidişatta az da olsa o da pay sahibi olmuştur.
 
Üst üste bilmem kaçıncı kez kaybedip düşme potasından kurtulamayışımıza mı üzülsem, 100 yemediğimize mi sevinsem bilemedim. Yine takımda en ufak ışık yok, aynı tas aynı hamam.
 
Kalan maçlar:
Türk Telekom deplasman M
Bahçeşehir Koleji içerde M
Büyükçekmece deplasman G
Afyon içerde M
PInar Karşıyaka deplasman M
Bursaspor içerde G
Fenerbahçe deplasman M

Bu oyunla en fazla Büyükçekmece ve Bursayı o da belki yeneriz 0-2 galibiyet alır küme düşeriz büyük ihtimalle. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler olsun!!
 
Bazen dibi görmeden yükselişe geçemezsin. Seneye gelecek yeni yönetimle yeniden Play-off'lara ortasından girip yarı finalde süpürülmek yerine 2. ligden başlayıp sene başı bitik Beşiktaş'ın yaptığı kadar bir yöneticilik işi Galatasaray'a da layık görülür belki de. Orada bile akıllanmazsak da gerçek bir Galatasaraylı kulübü ve şubeyi devralana kadar ilgi-alakamızla layığımız olan alt seviyelerde mücadeleye devam ederiz. Kabul etmesi acı ama bu başıboş bırakılan şubelerin adına layık şekilde yönetilmeye başlanması için büyük bir şoka ihtiyaç duyduğumuz da yadsınamayacak bir gerçek.
 
Bence bunlara gerek yok şubeyi kapatalım. Ben erkek basketbolsuz bir Galatasaray kulübünü daha iyi görüyorum şu an için. Böyle rezil olup alt lige düşeceksen valla kapansın zaten hiçbir taraftar da açık konuşalım bahsetmiyor takımdan.
 

Üst