BSL 23. Hafta | Galatasaray Doğa Sigorta-Pınar Karşıyaka

14.03.2020 Cumartesi
15:15
Sinan Erdem Spor Salonu

Son 3 maçında sırasıyla Fenerbahçe, Tofaş ve Darüşşafaka'yı yenen takımımız, evinde Karşıyaka'yı ağırlayacak. Yiğit'in dönüşü ve Roberson'ın eklenişiyle oyununu bir kaç kademe yukarı çeken ve ne olursa olsun mücadeleyi elden bırakmamasının yanı sıra maçları da kazanmaya başladık. Önceki kazandığımız üç maçın ayrı ayrı kıymeti var ama bu maçı kazanamazsak sadece güzel detaylar olarak kalacaklar. Ligdeki dördüncülüğümüzü elde tutup üçüncülük için Fenerbahçe'yi geçmek istiyorsak muhakkak kazanmalıyız. Hatta Karşıyaka ile galibiyet farkımız ikiye düşecek ki bu da ikincilik için bir şans doğuracak bize. Karşıyaka sene başından beri ligde iyi bir performans gösteriyor, iyi de bir takımlar ama yenilmeyecek takım da değiller. Umarız 13:00 de kadınlarda Fenerbahçe'yi yendikten sonra bu maçtan da mutlu bir şekilde ayrılırız. Takımımıza başarılar!

 
Yazıklar olsun..
Her yönetimde gördük bunu yaaa her yönetimde..
Bir Allahın kulu bize şu utancı yaşatmasa rahat etmeyecek sanırım...
 
Ksk maçının seyircisiz oynanması büyük dezavantaj.. Bu maç kazanılırsa Efes maçı bambaşka bir boyutta olur..
 
Galatasaray'da Tai Webster, tedirgin olduğu için oynamak istememiş ve izin verilmiş kendisine bu maçta. Aaron Harrison da hasta olduğu için oynamıyormuş Tufan Ersöz'ün yayında verdiği bilgiye göre. Whittington, Jones ve lig lisansı olmayan Arapovic de sakat isimler zaten.

(via@NeoRock06)
 
Bu sezon yeterince güzel günler yaşadık zaten, takımını yalnız bırakan oyuncularla devam etmeye gerek yok. Ülkedeki durum çerçevesinde gerekli tedbirler zaten alınmış, Karşıyaka tam kadro sahada...ikisi de süresiz kadro dışı kalmalı
 
3 aydır alınmayan maaşlara, 2.5 yabancıyla oynamaya yine çok iyi mücadele ettiler çocuklar. Canları sağolsun, yüzsüz yüzsüz sonradan salona teşrif edenler utansın.
 
Zaten 2.5 aydir para alamiyor adamlar bu çocuklar karaktersiz olsalar bir kere idman boykot ederler. Transfer ettiği adama soz verdiği peşinatı bile vermiyor adamlar ona rağmen tekliflere rağmen gitmediler.
 
Roberson biraz daha iyi bir maç çıkarmış olsa kazanabilirdik.
Ya da Harrison olmuş olsa yine kazanabilirdik.
Neyse ki TOFAŞ da bu hafta Fb Beko ile oynayacak, onlar da yenileceklerdir muhtemelen.
4.lükte ki yerimizi korumak istiyorsak oyuncuların maaşlarını yatırmamız ve sadece sahaya konsantre olmaları gerekiyor.
Canınız sağolsun çocuklar👏
 
3 yabancı ve bu psikolojiyle oynamak hiç kolay değil. Kadın takımımız çıktı oynadı ve kazandı mesela ama burada bir kişi virüs nedeniyle testten geçiriliyor ve maça çıkarılmıyor. Dün beraber olduğun adamda böyle bir şey çıkmasının sende yarattığı duygu tahmin edilemez. Maça kötü başladık ama kazanabilecek noktaya da getirmiştik. Roberson ve Poythress da istenen sayı katkısını da yapamayınca bu ortamda kazanmak imkansıza yakın oluyor.
 
Test negatif çıktıysa evde kalma sebebi gripten dolayı dinlenmesi için mi? Öyle bi yazılmış ki insanlar virüs kaptı diye algılayabilir.

Suçsuz bulunarak hapishaneye gönderilmek gibi bir durum olmuş. Neyse ki negatif çıkmış, canı sağ olsun aslanın. Yine iyi zorladık KSK'yı. Dönmeye çalıştık ama ciddi bir potansiyelden yoksun olarak iç saha avantajı da seyircisizlik yüzünden kullanılamazken sonuç şaşırtıcı değil.
 

Üst