BSL 23. hafta: Torku Konyaspor - Galatasaray Odeabank

Acikcasi James'den cok ekstra şeyler beklemiyorum .. Ribaund sorununu cözüp savunmada sertlik katarsa amenna .
Muhtemelen Chuck Davis tribünüe cikmistir Göster bakalim kendini asker..

attachment.php

Ekli dosyalar

• Pk1Yyb.jpg
    Pk1Yyb.jpg
    63.4 KB · Görüntüleme: 138
Kısa oyuncularda elimiz uzunlara nazaran biraz daha avantajlı. Hem de James in diğer uzunlarla uyumunu denemek için güzel fırsat. Schilb doğru karar.

Koç hem Schilb'i dinlendirmek hem de Göksenin'e fazlaca süre vererek ödüllendirmek istemiş olabilir ama tabii şu yoğun süreçte, Fener de teklemeye başlamışken bir kayıp asla düşünülemez.

Bernard James ilk yari gayet olumlu bir görüntü cizdi . Hücumda güzel bitiriyor . Savunmada ve ribaund konusunda da kusursuzdu
ilk yarıda 10 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ve 1 blok istatistikleriyle oynadı.

Konyanın pota altı zayıf koç bu yüzden Bernard ve Chuckı seçmiş gibi duruyor o bölgede üstünlüğü kurmak istemiş. Bu arada Doğukan iyi savunmacı

Bernard James'i zaten biliyoruz, takıma alıştığı zaman tam olarak Captain James katkısı alabiliriz ondan. Maça dönersem, bol rotasyonlu güzel bir maç oluyor. 2. bi artı ise McCollum'a bugün ilk çeyrekte gerçekten takımı güzel organize etti, gerektiği zaman hep bunu yapsa çok daha farklı bi takım oyunu izleriz diye düşünüyorum.

Schilb yada Micovdan birinin tribüne çıkmasını istiyordum açıkçası. En çok süre alan oyuncularımızı ara ara bir şekilde dinlendirmemiz gerek. Lasme ise maç içlerinde dinlenecek artık

Schilb tercihi inşallah bir maçlıktır.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük ihtimalle öyledir, koç Schilb'i dinlendirmek isteyip Göksenin'e süre vermek istemiş olabilir, bununla birlikte, son 2-3 maçtır çok iyi oynayan Davis'i küstürmek istememiştir, Green'in de tempo yakalaması için kesilmemesi gerektiğini düşünüyorum ve bu seçenekleri uygulayabilecek en iyi deplasman Konya maçı gibi duruyor, önümüzde zorlu bir Giresun deplasmanı ile Banvit maçı var.

James'i Lasme'yi oyun icinde dinlendirsin diye transfer ettik ama bu görüntüsüyle ozellikle icerde oynadigimiz lig maclarinda lasme'yi rahatlikla tribune yollayabiliriz..
Konya maci ilk yarisindan bir adet bernard james
attachment.php

Ekli dosyalar

• Ceen_weWQAAJVDn.jpg
    Ceen_weWQAAJVDn.jpg
    57.4 KB · Görüntüleme: 146
James,Kosova ve Bayülgenin'inde söylediği gibi ilk girdiğinde uyuşuk bir görüntü çizdi.Ancak tedirginliği üstünden atınca iyi bir katkı verebilecek oyuncu olduğunu gösterdi.
Konya sanırım ligde tutunamaz.Herhangi bir takımın bu durumda olması basketbol için üzücü bir durum.Salonu gayet güzel Konya'nın.Orada taraftarımız iyi bir atmosfer oluşturuyor.Ligde kalmasını isterim açıkçası.

Chuckın oyun görüşüne her izlediğimde bir kez daha hayran kalıyorum. İlk geldiğinde bir acaba dedirtti ama doğru transfer olduğunu kanıtladı.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi