Giresun bize patladı. Açıkçası ben de kaybedeceğimizi düşünüyordum. Sonuçta Giresun yükselişte sayılır ve çok yakın kaybettikleri epey maç olmuştu. Bizim de hatırı sayılır taraftarımız olmasına rağmen küçük salonda iyi atmosfer kuruyorlar. Rakibi faul problemine sokmamız, iyi dış atıcılara sahip takıma %61'le üçük attırmamamız gerekirdi filan, bunları çok dillendirmeye gerek yok, sonuçta ciddi fırsat kaçırmış görünüyoruz ama ben hedefimizi çok iyi tutturduğumuzu ve yerimizin de iyi olduğunu düşünüyorum. Farkın suni olduğunu yazmıştım lig başlığında ve sekizinci sıraya tırmanıp play-off potasına girdik. Yediden girelim demek yerine yerimizi korumamız ve play-off alışkanlığını devam ettirmemiz önemli. Fark 1-2 galibiyet olsa yedinci sıraya oynamak mantıklı olurdu, hele ki FBDoğuş ligi bu denli sürklase ederken...
Keşke Efes, BJK, Banvit, Sakarya ve biz aynı galibiyet sayısına sahip olsaydık. O zaman uzun eksiğimize rağmen bunların yarısından üstte bitirirdik ama şu anki durum sekizinci sırayı sağlama almayı daha mantıklı kılıyor. Rakip kim olursa olsun sezonu olabildiğince geç bitirmek önemli. FBDoğuş ile oynamayalım görüşü bana göre saygıyı hak etmiyor. Eurocup'ı aldığımız sezon da Lasme tek uzundu, FBÜlker yıllar sonra gelip bizi evimizde de yendi, McCollum hariç karakter koyan olmadı ama yine de orayı oynadık. Yine oynayalım, yenilsek de biz oynayalım.
Keşke Efes, BJK, Banvit, Sakarya ve biz aynı galibiyet sayısına sahip olsaydık. O zaman uzun eksiğimize rağmen bunların yarısından üstte bitirirdik ama şu anki durum sekizinci sırayı sağlama almayı daha mantıklı kılıyor. Rakip kim olursa olsun sezonu olabildiğince geç bitirmek önemli. FBDoğuş ile oynamayalım görüşü bana göre saygıyı hak etmiyor. Eurocup'ı aldığımız sezon da Lasme tek uzundu, FBÜlker yıllar sonra gelip bizi evimizde de yendi, McCollum hariç karakter koyan olmadı ama yine de orayı oynadık. Yine oynayalım, yenilsek de biz oynayalım.