Senin kadar insanı yoran takım görmedim.
Serdar Aslan 0 9 Nis 2023 #24 Bu takim play-offa kalsa ne kalmasa ne? Kalirsak zaten hic bir sey yapamicaz. O yüzden benim görüsüm kalmamak daha iyi sezonu erken bitirip direk yeni sezon planlamasina zaman kaybetmeden baslanmali.
Bu takim play-offa kalsa ne kalmasa ne? Kalirsak zaten hic bir sey yapamicaz. O yüzden benim görüsüm kalmamak daha iyi sezonu erken bitirip direk yeni sezon planlamasina zaman kaybetmeden baslanmali.
Kamil Aydın 0 9 Nis 2023 #26 Bütün sezon kolsuz takılanlar bizim takımı görünce Curry - Klay Thompson oluyor.
T Timur Sağlam 0 9 Nis 2023 #30 Russell olmuyor işte McGee yi al oyuna Muhaymin 'le bir kişi eksik oynuyoruz Göksenin yeterince dinlendi.
Russell olmuyor işte McGee yi al oyuna Muhaymin 'le bir kişi eksik oynuyoruz Göksenin yeterince dinlendi.
Kamil Aydın 0 9 Nis 2023 #32 Pistiolis 3.çeyrek fark kapanırken, Ennis ve Ristic'i kenarda unuttu zaman zaman oyuna dalıp gidiyor.
Pistiolis 3.çeyrek fark kapanırken, Ennis ve Ristic'i kenarda unuttu zaman zaman oyuna dalıp gidiyor.
Yaman Tarcan 0 9 Nis 2023 #33 Bizim vitaminsiz matkap Russell, bu fizikle bu kadar zorlamasa çok daha iyi olacak herkes için.