BSL 25. Hafta | Galatasaray 101-90 Bahçeşehir Koleji

20.03.2021 Cumartesi
17:30
Sinan Erdem Spor Salonu
Tivibu Spor 2

Haftalardır kullanıyoruz bu cümleyi ama bu sefer anlamı tavan noktasına ulaşmış durumda. Ölüm kalım maçlarından birine çıkıyoruz. Direkt rakiplerimiz Fethiye ve Orman ile puanlarımız aynı. Yarın alacağımız bir galibiyet sadece matematiksel olarak değil psikolojik olarak da takımın kendisine gelmesinde önemli rol oynayacak. Bahçeşehir ile düşme hattı arasında 2 puan fark var. Onlar da kazanıp bu hengameye girmek istemeyeceklerdir. Kadrolarında iyi oyuncular da var, sene başı iyi bütçeleri vardı. Ama bu tip haftalarda daha çok savaşan daha çok mücadele eden daha çok isteyenler her zaman öne çıkmıştır. Ne olursa olsun cumartesi galibiyetten başka bir sonuç çıkmamalı. Neredeyse sene başından beri korkunç bir kabusun içindeyiz. Artık bu kabustan uyanmalıyız. Takımımıza başarılar.
 
Kazanmamız için rakip uygun çünkü bahçeşehir kırılgan ve maç içinde dağılan bir ekip. telekom maçındaki oyunu maçın belli bir bölümünde yansıtabilirsek farkı yaratıp rakibin kırılganlığıyla sonuca gidebiliriz.
 
Ekrem hocanin istemedigi Stimac dagitti iceriyi. Bizim, Amile ve Marei formda degiller maalesef. Motumun oldugu yerde de kazanmak cok zor. Cok yumusak kaliyor.
 
Arkadaşlar bugün kazanacağız. rakip bizim gibi kırılgan ve yanlış kimyayla kurulmuş bir ekip ama biz bugün istiyoruz fark bu !!
 
Takım en azından istekli oynuyor. Rakibin de bizim gibi kırılgan yapıda olması avantaj. Nazar değmesin!

İlk periyod 32-21 öndeyiz.
 
Bu sefer olacak insallah.Karşımızda tam bizim isteyecegimiz,yenebileceğimiz takım var.Oyun üstünlüğünü,skor üstünlüğünü kaybetmeden devam !
 
Arkadaş nasıl bir travma yaşadıysak bu sezon, fark atsak bu defa da adamlar farkı sonlara doğru kaparlar da momentumla kazanırlar diye korkuyorum.

Nazar değmesin çok iyi gidiyoruz. Devre bitmeden 50 attık, şimdi rakipler de bizim ne hissettiğimizi biliyor :)
 
Atabilecegimiz kadar fark atmaliyiz. Mumkunse 20 nin ustune ciksin. Yoksa ben de cok geriliyorum. Geri donus yapabiliyor rakipler.
 
Savunma ve savunma ribaundu sorunu devam ederse işimiz zor hücümda sayıları genelde bireysel yetenekler üzerinden bulduğumuz için ikinci yarı aynı skoru bulamayabiliriz
 
Üçüncü çeyrek başı bocaladık ama sona doğru toparladık. Crawford iyi, P.Jackson da skor olarak son çeyrek katkı verirse çok iyi olur. Alınacak bu maç başka yolu yok.
 

Üst