BSL 26. Hafta | Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray

Ilk kez düzgün defans yaptik bir pozisyonda o pozisyonun devamında rakip kaçırdı sonra ribaund alıp üçlük deneyip faul aldı ve 3 atış oldu. Kısacası bu sezon kümede kalırsak ormana ve fethiyeye beceriksizleri yüzünden teşekkür etmeliyiz.
 
Afyon, Karşıyaka ve Fener maçları kaldı. Bu maçı kaybedersek bu ruhsuz ve beceriksiz oyunla hiçbirini alamayız. Fethiye'de oyuncular maaş alamıyor diye idmanlara çıkmıyor. Onlar olmasa şimdi düştük derdik. Geriye Orman kalıyor. onların insafına kaldık. Bizim oynadığımız basketbol değil.
 
Pamuk helva gibi takımız, hakem konuşmak istemiyorum ama bir tek benim mi dikkatimi çekti merak ediyorum? Benzer pozisyonlarda aleyhimize kolay düdük çalıyorlar. Crawford ve Motum’a yapılan net faulleri çalmadılar. Jackson’a adımlamadın diyip atış vermediler ama aynı pozisyona rakibe atış verdiler. İnce ince doğranma hissi alıyorum.
 
Şu an yaptığı hatalara rağmen Motum inanılmaz mutludur.Çünkü maçta yeterli düzeyde bir savunma yok.

Son 10 saniye için Çekmece molaya neden gitti anlamadım.Farrell bildiğin kaldırdı rastgele 3'lük salladı.İlk yarı itibariyle Çekmece kötünün iyisiydi.
 
2-3 tane net faulü çalmadılar bence de ama takım o kadar ciddiyetsiz ki her gelen sadece atayım diye geliyor. Marei gene kafadan devre dışı 4 yabancı oynuyoruz maçı. Böyle olacaksa Trice'yi alsaydınız kadroya baskı falan yapardı ama o da ayrı alem. Ne diyeyim kafadan bir yabancı eksik çıkmışız maça zaten.
 
Bu sezon izlediğim ilk maç. Anladım ki bugüne kadar kendime büyük iyilik yapmışım.

Savunmanın s'sini yapmıyoruz, onu yapmaya çalıştığımızda da elimizde patlıyor. Kime tepki vermeli bilemedim!
 
Branş farketmeksizin Galatasarayın zaaflarından anında yararlanıyor hakemler.Zaten takımlar kötü diyip kimse bize laf söylemez kafasıyla her branşta doğruyorlar.Dünyanın en vasıfsız yönetimi varken her alanda hakkımızı yiyorlar.Sonra tek suçlu Fatih hoca Ekrem hoca.Maalesef taraftarlarımız da bunlara çanak tutuyor.Saçma sapan bi argüman belirlenmiş.Biz fb gibi değiliz eleştiririz vs.Zırvalık.
 

Üst