• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 26. Hafta | Galatasaray Ekmas 86-92 Pınar Karşıyaka

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Yeboah neler yapiyor ya 😂 Kafasi guzel gibi.
 
Ya Samet ne guzel oynuyorken ne diye Mccormack’i alirsin oyuna !
 
Evet Sadık’ı eleştiriyorum. Hayırdır, bir sorun mu var? İllâ polemik yaratmak istiyorsanız; sahada ne yapıyor onu anlatın. İstikrarlı, yüksek dış atış yüzdesi mi var, savunmaya sertlik mi katıyor? Vay efendim Sadık’a nasıl laf edilirmiş! Gören de Harun Erdenay’dan falan bahsediyoruz sanacak. Yerli kıtlığıymış. Yerli kıtlığı diye diye daha top bile süremeyen Göksen’in yıllardır kaptanlık yaptığı yerde vizyon bu kadar olur. Bu zihniyete bu takım çok bile.
Zihiniyetmiş seninki mi zihniyet!
için kararmış senin git köprüden bağır bu kulüpte herşey kötü diye senin 1 yapıcı eleştirinin gören varsa çıksın söylesin kötüsün kötü..
 
Mccormack çocuk gibisin yav canın sağolsun.
 
Haysiyetsiz herif şu faul mü ? Kendini çarparak almaya çalışmış, hakem de istemeden verdi.
 
Faul falan değil bu karaktersiz Mccolum'un haysiyetsizliği. Adam aksiyonunu tamamlamış , diğer karakteri bozuk ahlaksız kendini adamın üzerine atmış.
 
Maç sonunu yine Mc collum tek başına oynadı ve maçı aldı.
 
Alın Sadık'ı çeyizinize koyun 6 sayı yedirdi kendi başına.
 
Şu karaktersizin karşısına en kritik hücumlarda ayakları yavaş Sadık'ı koyanı da tebrik ediyorum. Hediye ettik maçı.
 
Mc collum yedirdi Preperic yediremedi
 
Faul degil mi bu simdi ?
 
Maçın şu anında şu teknik sadece Galatasaray'a çıkar memlekette.

Sorarsan her masada varız derler.
 
Hahahahaaha maça bak, rezilliklere bak.
Önce Mccollum denen ahlaksızın MCcormack'i olmayan pozisyonda oyundan attırması.
Sonra Sadık ile 6 sayı yemek.
Prepelic'in olmayan pozisyonda 15 SANİYE VARKEN KENDİNİ YERE ATMASI.
Uzun zaman sonra basket maçı izleyeyim dedim , daha da izlemem uzun süre. SİRK gibi maşallah.
 
Bu buz gibi teknik faul. 15 saniye kala salak saçma hareketlerle kendini yere atıyorsun. Pozisyonun tekrarında ben utandım izlerken.
 
Mehmet Keseratar kurtulduk
Emin Moğolkoç ve Zafer Yılmaz dan kutulanmıyoruz
 
Ucan adam Sabri gibi atmis kendini Prepelic.Yakup Sekizkokle ikisi el ele verdiler maci Karsiyaka’ya.Tebrikler ikisine de.
 
Çocuktum Emin Moğolkoç vardı neredeyse emekli oldum hâlâ bu Emin Moğolkoç denilen heriften kurtulamacağız galiba...
 
Hakem teknik faul çalmak isterse her perdede 2-3 adama teknik faul çalar bu memlekette. Herif eli hissettiği anda faul için zorlamış, faulü vermemişsin eyvallah ama hücum ribaundunu gördükten sonra teknik çalıp hem herifi attırman, hem de pozisyonu öldürmen nerden baksan şovmenliktir. O da anca bize söker. Şu Karşıyaka'dan bile 90 küsur sayı yiyen takımın da hak ettiğini yaşamadığını söylemek güç zaten. Bu sene de yönetim itibariyle hak ettiğimiz kümeye gariban takımlar sayesinde düşemedik, umarım Play-off'a bari hak eden takımlar kalır.
 
Maçın özeti: Bost aldı,Prepelic verdi.
Prepelic acilen kulüpten gönderilmeli.
 
Geri
Üst