BSL 27. Hafta | Fenerbahçe Beko 70-76 Galatasaray NEF

Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi’nin 27. haftasında Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak. Maç Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş, Pınar Karşıyaka ve Semt77 Yalovaspor galibiyetleriyle ligde üç maçlık kazanma serisi yakalayan Yenilmez Armada, Fenerbahçe karşısında da galibiyet parolasıyla parkeye çıkacak.

Takımımız ligde son olarak Semt77 Yalovaspor’u deplasmanda 73-69 mağlup etti.

Fenerbahçe'de De Colo ve Guduric'in sakatlıkları devam ediyor. Takımımızda ise sezonu kapatan DeVaughn Akoon-Purcell dışında eksik bulunmuyor.
 
Ne yazsam bilemiyorum. Çok ortada bir maçla beraber, ev sahibi avantajıyla Fener bir adım önde. Galibiyet de bana çok uzak gelmiyor ama. İnşallah ikinci darbeyi aldırırız basketbol branşında bu hafta onlara.
 
Karşılaşmanın kısır geçeceğini düşünüyorum. İki takım da sert savunma yapmaya gayret gösterecektir. Ribaundlarda etkili olursak ve yayın gerisinden iyi atarsak kazanabiliriz.
 
N’dour neden oynamiyor ? David Kravish ve Blackshear savunmada cok yumusak kaliyor ? Booker Vesely hatta Ahmet Duveriouglu karsisinda durabilecek uzunumuz yok. 1-3 numarali pozisyonlarda bence su anki form durumuna gore basabas gider umarim Vesely ve Booker bildigimiz gibi oynamaz.
 
Son 2 sn kala çizilen oyunu bize izletemeyen koşmak dışında başka bişey yaptıramayan ekrem hocama selamlar.
 
Super basladik. Melo gununde basladi. Blackshear her zamanki gibi cool ve her zamanki gibi en iyi savunmacimiz Goksenin’in tuttugu adamlar en cok sayi atiyor :) Switch nedir nasil ogretilir acaba ?
 
Ismet cok iyi sutor son Euroleague maclarinda da cok iyi sut atiyor. Yalniz Canaan cok kotu basladi zaten onunda en buyuk problemi stndarti olmamasi bizdeki tum yabanci kisalar gibi
 

Üst