BSL 27. Hafta | Fenerbahçe Beko 70-76 Galatasaray NEF

4 maç, 4 galibiyet. Daha da önemlisi 2 tanesi hedef maçlar, deplasman derbileri. Maçı kaybedebilirdik de ama bir an olsun oyunun kontrolünü kaybetmedik. Ne yaptığını bilerek oynayan bir takım vardı sahada.

Savunmada uzunlar pick and rolleri çok daha iyi savunuyor, bu sene başından beri en sorunlu tarafımızdı. Onun dışında screenler de çok daha iyi ve verimli yapılıyor. Övmek için daha erken ama hoca hemen hemen her kriz anında gerekli müdahaleyi yaptı. 2 saniye kala yaptığımız oyun çok iyiydi. Valla benim gözüme Göksenin bile sırıtmamaya başladı, son birkaç maçtır o Daçka’daki sezonu gibi. Görev oyuncusu olup topu yere vurmayınca o bile sırıtmıyor. Ndour da katılınca daha da iyi olacağız.

Bence 3 maçı da alırsak; 4. bitiririz. ( Afyon, Tofaş, Telekom ) Önümüzdeki Antep ve Karşıyaka’nın zor maçları var, takılacaklardır.

Tebrikler takıma ve koça !!
 
Son periyot 6 sayı öndeyken 5 sayı geriye düştüğümüz anda yine sonunu Getiremiyoruz triplerine girmek üzereyken ya şu hucum savunsak üstüne 3 lük atsak ivmeleniriz umudunu bana takım yaşıtıyordu.

Bu takım yine hızlı oynuyor ama top çeviriyor, içeri Kravise kaç tane pozisyon hazırlandı, dışarda kaçtane Black e pozisyon hazırlandı... Koşmak başka bişi hızlı oynamak başka Ekrem Hoca çayıra salınmış at gibi koşturup duruyordu...

Kaç sayı attık kaç sayı yedik, Galatasaray 80 üzeri atamazsa oyun kazanamaz gibi saçma yorumlar ediliyordu...

Kazanılır abicim Basketbol oynatmayı bilen adam gelirse kazanılır.

Uçuyormuyuz hayır mükemmelmiyiz hayır çok defomuz var maç içinde hissediyoruz, Zamanla bunları en az seviyeye çekersek Final görürüz Efes ile inanmak lazım çocuklar bugun maç sonu sevincinde onu gösterdi.

Koç kenarda hem motive edici hemde güven verici duruyor, Takımda bazı oyuncuların vurdun duymazlıkları bitmiş
 
Son düzenleme:
Kaybetmekden ziyade beni üzen salonun adeta bir cenaze evi gibi olması. Hem de bir Galatasaray maçında. İnsanlar tiyatro izlemeye gelmiş gibi, destek yok denecek kadar azdı.
 
Aptallaşıyor o kulübe giden. Net faullere bile bir yerlerini yırtarak isyan etti Guduric efendi dün akşam. Gerçekten onur , gurur, haysiyet kaybı yaşıyor oraya giden. Kulübün suyundan mıdır nedir yıllardır istisnasız her branşta böyle. Gönül elçisi al götür ; o da iki güne bunlara benzer.
 
Yalnız gerçekten maçın büyük bölümünü önde götürmek, son periyotta geriye düşüp rakip takım taraftar baskısıyla birlikte tam rüzgarı arkasına almışken, öyle bir atmosferde tekrar geri dönüp maçı kazanmak kolay bir şey değil. Tam bir winner ruhu! Takımda o karakteri görmek güzel.
 

Üst