BSL 27. Hafta | Fenerbahçe Beko 90-67 Galatasaray Doğa Sigorta

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27. hafta erteleme mücadelesinde 8 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak. Ülker Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 21:00’de başlayacak ve Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız son olarak karşılaştığı Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol'u 65-86 ile rahat geçerken Fenerbahçe, ciddi eksiklerle çıktığı mücadelede Banvit'e evinde 78-70 mağlu oldu. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı takımımız 84-74 kazanmıştı.

Fenerbahçe'de Joffrey Lauvergne, Jan Vesely, Nikola Kalinic ve Luigi Datome sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek.
 
Umarım son topa kadar mücadele ederiz kazanacağımıza pek ihtimal vermiyorum ama 5-10 sayı arasında bitirirsek maçı bence gayet iyi. Bobby ve Melli'yi kitlersek belki Banvit'in yaptığını yapabiliriz.
 
Banvit'in durumu biraz ekstraydı. Onların ki biraz onur mücadelesine döndü. Fenerbahçe'de play-off serisinden yeni çıkmıştı. O maçta bir ara beş kısayla oynamak durumunda kalmışlardı. Ne olursa olsun Türkiye'nin en güçlü iki takımından biriyle deplasmanda oynuyoruz. Takımımızın play-offlar yaklaştıkça yakaladığı ivme takdire şayan. Sonuç ne olursa olsun takımın karakter koymasını ve göstermiş olduğu mücadeleyi devam ettirmesi en önemli etken.
 
Fener maçlarına parçalı forma ile çıkılacağını bilmeyen yönetici ve idareciler size sesleniyorum. Defolup gidin artık!!!
 
Şu maçı kaybedersek maçtan sonra çıkıpta başkanından,taraftarına kim ''arada kalite farkı vardı'' derse net samimiyetsizdir,kendi dediğine kendisi bile inanmayan kişidir.

Bir tek taraftar Obradovic üstünlüğünden bahsedebilir.

Rakibin sakatlıklarla mücadele ediyor ve karşına eksik bir takım olarak çıkıyor,üstelik 1 sakatlık vermekten bile çekiniyor,sen bu rakibin karşısında aşırı panik şekilde maça başlıyorsun.
 
Ertuğrul hoca alan savunmasıyla baya bozdu farkı 12ye çektik. İlk 5 çoğunlukla bençteydi. Bakalım ne olacak.
 
Son çeyrek 6 dk boyunca sadece 2 sayıda kaldı Fenerbahçe ve farkı 12 ye kadar indirdik.
O bölümde Sloukas-Ahmet ve Melli kenardaydı.Bir girdiler 23 farkla maçı kaybettik.
 
Eskiden sayfalarca olan bir Fenerbahçe maçı konusu iki sayfa bile olmamış. Yönetim öyle güzel bir ölü toprağı attı ki şubenin üstüne burası bile pes etmiş durumda. Üzücü.
 

Üst