BSL 27. Hafta | Galatasaray 110-70 Afyon Belediye

Takımımızı tebrik ederim. Ekrem hoca takımı iyi hazırlamış, gökselin ve yiğit bugün daha konsantre ve istekliydiler. Bursa maçından da çıkarsak kabus biter.

Edit: bugün sadece afyonu değil, küme düşmemizi bekleyen kötü niyetli sözde haber editörlerini de yendik.
 
Biz önümüzdeki maçlara odaklanalım, kendi işimizi kendimiz görelim...

Adı geçen haber sitesine tepki verecek bir şey yok bence. Onlar kim ki dikkate almamız gereksin. Haberi burada görünce aklıma ilk gelen Lucescu´nun "Köpekler istedi diye atlar ölmez" atasözü. Fazlası yok...
 
Takımımızı tebrik ederim. Ekrem hoca takımı iyi hazırlamış, gökselin ve yiğit bugün daha konsantre ve istekliydiler. Bursa maçından da çıkarsak kabus biter.

Tek galibiyet yetmeyebilir. Sondan ikinci haftaki Çekmece-Fethiye maçı Çekmece için tamamen formalite maçı olacak. Teklif gelirse çekmece oyuncu göndermeye başlayabilir. Bu hafta Afyon epey yara aldı son haftaya kadar inşallah olmaz ama onların da play-off şansı kalmayabilir. Fethiye maçına amaçsız çıkabilirler
 
Bizim için mükemmel bir maç oldu.Afyon'un 2 oyuncusunun oyun dışında kalmış olması,maç içerisinde sıkıntı yaşasakta,Afyonun rotasyon yapmak zorunda kalması,bizim için umut verici oldu.

Taraftar olarak biz inandık,takım inandı,hocamız inandı,bu inancı maç boyunca oyuncularımızda gördük ve hissettik.Tebrikler takımımıza.Bugün gün boyu sevinip,yeni haftayla birlikte önümüzdeki 3 maçın hesabını yapmalıyız.
 
Hücümda iyi oynayınca bazı oyuncuların savunma gayreti de arttı
Arkadaşımın iyi kelimesini organize olarak değiştirerek imzamı atarım. Motumu bile savunma yaparken gördük daha ne diyeyim takım ilk dakikadan beri konsantre iyi hazırlandığı belliydi. Teknik ekip ve oyunculara teşekkürler, elinize sağlık . Bundan sonra Fethiyenin Bahçeşehir maçı var onu kazanabileceğini bu hafta gösterdiler Karşıyaka maçı bu maç kadar önemli olacaktır.
 
bahçeşehir fethiye maçının galibi ligde kalır bence bizim bir an önce 11 galibiyete ulaşmamız lazım son hafta derbi var o nedenle ksk maçı önem kazandı
 
Geçen haftadan tek farkımız şutlar girdi ve biraz daha akıllı kullandık topları. Bu sezon ilk defa savunma kaynaklı sayılar bulduk.
 
Fenomen(takipçisi çok) sayfalar ve hesaplar,bir camianın insanlarını önce sürekli tahrik edip duruyorlar sonrada herhangi bir zaman diliminde yok bize küfürler ediyorsunuz,yok bize hakaretler ediyorsunuz gibisinden paylaşımlarda bulunuyorlar :D

Küfüre ve hakarete karşıyım ama bir haber yayınlayacaksanız tarafsız olun.1 pozisyon üzerinden maçı değerlendirmeyin.İnsanların yorum hakkını elinden almayın.

Attığınız başlık sizin ne kadar tutarsız ve amacınızın ne olduğunu gösteriyor.Basketbolla ilgisi olmayan birisi bile madem Motumla Leissner arasında bir sorun oldu Macura neden atıldı ? Bu nasıl haber yapmak der :D
 
Ekşi'de de başlık açmışlar algı oyunu ve dezenformasyon orada da başlamış kafaları kuma gömmek pek işlevsel olmaz bence. KSK bu hafta maça yedeklerle çıkarak mağduru oynayacak. Haftaya maçın hakemleri ne yapacak bakalım
 
Aradaki temel fark rakibin çok fazla fizikli oyuncusu olmaması bence temelde. Takım olarak da iyi ve motiveydik tabi Bursa maçına bu motivasyon bir artı yazar ben onu da kazanacağımıza inanıyorum. Karşıyaka'nın yorgunluğundan faydalanabilirsek ekstra güzel olur tabi bugün BGL takımıyla çıkmışlar maça.
 
Hücumda şiir gibi oynadık. Biz bugün her türlü kazanacaktık zaten, keşke maçın başında Motum'a sportmenlik dışı verilseydi de şunların ağzına sakız vermeseydik. O pozisyon çok net fauldü, hiç Motum gibi efendi, sakin birine yakışmayacak hareketti. Fark 40 olmazdı da 10 olurdu ama yine alırdık. O kadar inanarak çıkmışız çünkü. Şimdi sezon sonuna kadar bunu malzeme ederler.
 
Laf edenler bizim çekmece maçını izlesin naısl verdiler rakibe görsünler. Çekmeceli oyuncu bile elini kaldırdı faul diye ama vermediler maçın en kritik anında.
 
Kaybedilen Çekmece maçı ile başlık şu an 8. Sayfada maç günü gece yarısına kadar 7. sayfaya ulaşmış burasında şu an 6. sayfada şimdiden d,7’ye de ulaşmak üzere ( bu mesajla ulaşmış hatta :) bir mesaj uçurulmuş tekrar 6 😁) pek fark yok yani aslında mesaj sayısında. Oyuncuların şu 3 haftada izolasyona obsesif bir şekilde dikkat etmesi lazım.Allah korusun kadın takımındaki gibi virus girerse takıma hem sporcu sağlığı açısıdan kötü olur hem de takım için teleafisi mümkün olmayacak sonuçları olur.
 
Son düzenleme:

Üst