BSL 27. Hafta | Galatasaray 110-70 Afyon Belediye

Maça gitmeyi gerçekten çok özlemişim :). Böyle kritik maçta da farklı kazanmayı da özlemişim :). Maçtan önce gerginlik vardı ama salona adım attığımız andan itibaren maçın sonuna kadar takım da, biz de elimizden geleni yaptık. Mutlak kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Bu zor günleri de hep beraber atlatacağız inşallah.
 
Maça gitmeyi gerçekten çok özlemişim :). Böyle kritik maçta da farklı kazanmayı da özlemişim :). Maçtan önce gerginlik vardı ama salona adım attığımız andan itibaren maçın sonuna kadar takım da, biz de elimizden geleni yaptık. Mutlak kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Bu zor günleri de hep beraber atlatacağız inşallah.

Kaç kişi vardı tezahürat yapan yaklaşık.
 
Son düzenleme:
Fikstüre bakıyorum; Lokman Hekim 3/3 ya da 3/2 yapabilir. Biz 3'de 1 maksimum. Lokman Hekim'in dünkü galibiyeti, bizim geçen hafta Büyükçekmece mağlubiyetimiz sonrası düşme ihtimalimiz hala yüksek. Şimdiden geçmiş olsun.
 
Arkadaşlar basketfaul sitesinin haberinin altındaki yorumlarda çok sayıda Galatasaray karşıtı yorum yapılmış hatta bazıları Galatasaraylıyım demiş, muhtemelen sitenin elemanları, biz de Galatasaraylılar olarak yorum yazarak tepkilerinizi dile getirelim. http://basketfaul.com/haber?haber=93580

Kuzen söyledi bana da. Hakikaten inanılmaz bir yazı olmuş. Sanırım sitenin admini Murat Murathanoğlu.

Bu suyun karşı tarafındaki GS kompleksi inanılmaz bir seviyede. Avrupa şampiyonu takımları olmasına rağmen, öyle ezikler ki, hala küme hattındaki Galatasaray ile uğraşmaktan geri kalmıyorlar. Yani, tartışmaya girince ilk lafları "Dengimiz değilsiniz, az ötede oynayın" oluyor ama on laflarından dokuzu yine basketbolda (ruhen) olmayan Galatasaray, ya da Galatasaraylı koç Ergin Ataman ile alakalı. Bu rezalet yazının bir açıklaması olmalı kesinlikle. Şimdi sosyal medyadaki bütün objektif, basketbolsever ve tarafsız (!) basketbol sayfaları Motum'un pozisyonu üzerinden algı yapmaya çalışacaklar. Fark 40, ancak kokuşmuş Türk spor kamuoyu sadece ve sadece bu pozisyona odaklanacak. O yüzden tadım kaçık biraz, sevinemedim bu galibiyete.

Maça gelecek olursam, ikinci yarıda maçı açtım ve Crawford ile Jackson'ın getirdiği bir maç olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Crawford, ne getirdiyse attı maşallah. Hücumda çalışınca daha özgüvenli oynayan bir takımız, sezon boyu hücum anlamında istediklerimizi elde edemeyince savunmada da geri kalıp maçtan psikolojik olarak kopuyorduk. Her şey iyi hoş ama takım oyunu olarak bir şey gördüğümü söyleyemem, yine X getirsin Y atsın basketbolu oynuyoruz. Lakin sezonun bu kısmında artık takımları kümede tutacak olan şeyin bireysel performanslar olduğuna inanıyorum.
 
Biraz inceledim cemal nalga olayının yaşandığı sezonu son 8 maçta 7 galibiyet almışız orada ceza maçlarını saymazsak 22 maç sonunda 10 galibiyetimiz varmış ve sonuncu sıradaymışız bu düşme işlerinde son haftalarda hiçbirşey belli olmaz efes bile yenilebilir böyle durumlarda ben bu takimin düşeceğine inanmıyorum bir şekilde fb deplasmanında galibiyet gerekse dahi alınacaktır bence
 
Afyon’lu Makura direkt diskalifiye olduğunu otomatik en az 1 maç maç cezası mı olacak yoksa disiplin kurulu kararına göre para cezası vs alma olasığı var mı ? Afyon Fethiye maçından önceki 2 maçını kazansa çok iyi olur.
 
Karşıyaka ve fenerbahçe maçlarında bu takım kimyasıyla galibiyet beklemek hayalcilik bence. İki maçtada yeniliriz. Bursa maçını kazanıp, fethiyenin 2 maç kazanmamasini bekleyeceğiz bence. -1 ve ikili averaj dibe çekiyor bizi. Şu telekom, fethiyeye yenilmeseydi harika olacaktı.
 

Üst