• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 27. Hafta | Galatasaray Mct Technic - Anadolu Efes

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
İsmail Şenol'un beceriksizliği yüzünden rezil bir sezon geçiren Efes'e karşı net bir mağlubiyet yazıyorum.

Koçun açıklaması sonra yaşadığımız ağır Tenerife mağlubiyeti gibi bir maç bekliyorum.
Talihsiz bir açıklamaydı. Oyuncular sezonu kapattı.

Akşamki maç için elimizde 5 tane bilet var. İsteyenlere dm yoluyla gönderebilirim.

Rıdvanla Palmerla maç kazanırız diye maça geldik

Efes mi biz mi daha kötüyüz?

Palmera rağmen kafa kafaya maç. Bu arada Harika taraftar var. Millet çoluk çocuk gelmiş. Şu taraftara yazık

marquise reed gibi bi oyuncumuz olsaydi cok farkli seyler konusabilirdik

Lütfen artık gelenin geçenin tokatladığı, tarihin en rezil sezonunu geçiren Efes'e bir kez daha moral olmayalım. Lütfen şu rezil takımı yenmeyenin kalmadığı sezonda bir kez de siz kazanın !

Lütfen artık gelenin geçenin tokatladığı, tarihin en rezil sezonunu geçiren Efes'e bir kez daha moral olmayalım. Lütfen şu rezil takımı yenmeyenin kalmadığı sezonda bir kez de siz kazanın !
rezil oldugu dönemlerde larkin, beaubois yoktu sanirim hatta jordan loyd da sakat oldugu bi dönem vardi

Yönetim bu akşam Palmerı yollasın söz uçak biletini ben alıcam. Ne hücum ne savuna hiç bir şey yok. Ve hoca da ısrarla sahada tutuyor

Bu takımın en büyük eksiği saf bir skorer oyuncunun olmaması. Nasıl bir kadro kurulumu bu, anlamak zor.

James Palmer üç sayıyla oynuyor. Robinson’un skor katkısi 0.

Reed gibi her maç 20 sayı atabilecek bir oyuncumuz yok. Gerçekten şaka gibi.

Geri