BSL 28. Hafta | Beşiktaş Emlakjet 76-77 Galatasaray Ekmas

Hoca maçı getiren Samet-Karahan-Halilovic rotasyonunu son çeyrek unuturak, sonlarda Bost'u dinlendirirken takımı İsmet yerine Prepelic'e emanet ederek maçı ortaya getirdi. Rahat kazanacağımız maçın sonucu ne olur bilmiyorum ama çokca ders çıkarılması gereken bir karşılaşma oldu.
 
Halilovic çemberdeki savunmasıyla kazandırmak üzere.

Tamer bey de video hakemden faul çaldırmak için zorlayarak güzel küfürlerimize nail oldu gece gece.
 
Şanslıyız son hücumlarda kötüydük son topu oyuna bile sokamadik büyük ihtimal ilk 6 da bitiririz. Maç sonunda İsmet oynamaliydi.
 
3 çeyrekteki büyük ve karakterli oyunumuzun emeğini bir 10 dakikada çöpe atmak üzereydik ama sonda biraz da şans bize güldü diyelim.

Oyuncu seçimleri, rotasyon tercihleri, 1.2 kala koca saha varken mola alıp topu yarı sahaya sıkıştırmak filan. Hocayı seviyorum ve saygı duyuyorum ama umarım takımla birlikte o da biraz büyür. Hakikaten getirdiği maçı elleriyle ikram edecekti az daha.

Tebrikler takım.
 
Dusan Alimpijevic şovmeni ilk maçtaki galibiyetimizi 45 serbest atış kullanmamıza bağlamıştı. Bugün nasıl bahaneler üretecek merakla bekliyorum. Maçın son anlarında hakemler sırtında taşımasına rağmen kazanamadı...
 
Dusan Alimpijevic, bunca sezondur ligde Euroleague takımlarını yendi. Eurocup'ta neredeyse bütün Dünya'yı gitti deplasmanda yendi. Bize karşıysa kazanamıyor. Böyle garip bir istatistik çıktı ortaya.
 
Tebrikler.
Sezona Yakup Sekizkök ile başlıcaksak geçmiş olsun .Pistolisi geri getirmeyi tercih ederim.
 
Son çeyrekte maçı kaybetmek için yapılması gereken herşeyi yaptık ama bu sefer rakibin rezilliği yüzünden kaybedemedik, daha önce kazandığımız 13 maçta olduğu gibi 1 kez daha beklenmedik bir galibiyet aldık. Bu takımın aldığı her galibiyet tamamen tesadüf, şans veya rakibin çok kötü olmasından dolayıdır. Prepeliç gibi basketbolu unutmuş ve üstelik de sorumsuz, dünyayı umursamayan bir adama son dakikalarda tüm sorumluluğu verebilmek ya intihardır ya da bu işi bilmemektir. Şu kahrolası sezonun bir an önce bitmesi tek dileğim ama önümüzdeki sezonun daha kötü olmaması için hiçbir sebep yok diye geriye kalan maçların hiçbirini izlememeyi planlıyorum. Bu şube, gerçek anlamda ömür törpüsü...
 

Üst