İnşallah Banvit şu çapsız doğuşu elerde akılları başlarına gelir. Blatt'in orası başı iyi oynuyor.Ama tabi oynar,hakem baştan kararlı bazı şeylere.
Resmen mccollum ve hakemlere yenildik. Özet.
Yine hücum tıkanmış, savunma yol geçen hanı olmuş, +15ten -15e doğru ilerliyorsun ve 2 teknik faulle bütün suçu hakemlere at Ergin Ataman, helal olsun büyük koç (!)
İlk yarı dış şut yüzdesiyle önde kapadık ama içerde sadece Ege ile olacak iş değildi zaten normal yenilmemiz.
Ancak yine bir hakem rezaletiyle çileden çıktığımız bir maç haline geldi Ergin hoca ilk teknikte çok haklıydı aslında faul var ve net sportmenlik dışı faul olması gerekirken (formadan tutup çekme) es geçiliyor ve itiraz eden hocaya çat diye çalıyorlar tekniği.
Tabi standarttan haberi olmayan hakemler Blatt aynı itirazları yapınca uyarıyla geçiştiriyor buna itiraz eden hocaya çaaattt 2. teknik.
Ne halt yediklerini bilen üçlü daha sonra saçma sapan telafi düdükleri çalarak iyice mide bulandırıyor.
Ve maçın içine ediyorlar.
Bu ülkede sporun heryeri adaletsizlikle dolu.
Takımın maç kaybettiğine inanın üzülmedim. Yıllarca ailemden ve antrenörlerimden ve hatta şu an öğrenim görmekte olduğum Beden Eğitimi Bölümü'nden sporcu ve spor ahlakı üzerine dersler gördüm hala görmekteyim. Üzülerek söylüyorum ki ben hayatımda bu kadar taraflı ve art niyetli hakem lobisini ilk defa gördüm . Şu maçı izleyip de ''yazıklar olsun '' demeyecek bir insanda vicdan olmadığını düşünürüm. 2 tane pivotsuz takımı art arda yapılan kasıtlı düdüklerle ( Blatt Bey Hazretleri' ne tık yok ) ve çirkef tavırlarla böyle yenebiliyorsan ben bu Ülke ' de spor ahlakının olmadığını söyleyebilirim . Galatasaray yönetimi çıkıp da hakkımızı savunmazsa ki çıkıp savunacağını hiç düşünmüyorum bu takımın basketbol branşında nice haksızlıklar nice başarısızlıklar görmeye devam ederiz . Saygılarımla
Kesinlikle katılıyorum. Bu hakemler gerçek hayatta yanımda olsa veya ben maçta orada olsaydım emin olun ağzımdan güzel sözler! bal akıyordu salonda yüzlerine doğru.
Hakemlerin bugün yaptığını Yunan,ermeni yapmaz bize. Yazık yani. Hani hakem görüyor gözü onunde formadan bogazdan çekiliyor. Ama beyfendi görmuyor. Amacı ne doğuştan para alıp karnını mı doyurdu yoksa 3. mu yapmak istiyor Doğuşu söylesede bilsek hakemin düşüncesini.
Ahlaksız hakemlere karşı oynadığımız formalite maçını kaybettik. İnşallah çoluk çocuklarından çıkar hakemlerin görüpte çalmadığı pozisyonlar!
Bir çift lafta Furkan Aldemir için yazayım. Sen anca tek pivot olarak kalan Ege'nin karşısında oynayabilirsin böyle. Maç içinde ki afra tafralarını görüyoruz boşuna tribe girme.
Playofflarda yeterki karşımıza çıkmasın Daçka. Ergin hocamız ne yapar eder,eler Daçkayı full kadro ile. Tyus-Pleiss geldiği zaman , Zizic ve Furkanı görmek isterim stepslerini nasıl blok yiyorlar.