• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 28. Hafta | Trabzonspor 79 - 69 Galatasaray Mct Technic

Anıl Mehmet Yıldırım

[ ]
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
26.04.2026 Pazar
Hayri Gür Spor Salonu
15.30

Daha önce de yazdığım gibi Galatasaray'ın hedef maçlarından birisi.

Ligin belki de en kötü üçlük savunması yapan takımlardan biriyiz. Muhtemelen yine benzer sorunu yaşayacağız. Tabii koçun da yine teknik fauller alıp oyundan atılması da olası. Bu sene iyi savunma yaptığımız maç sayısı çok az, umarım onlardan birini görürüz, yoksa klasik 90 sayı bandının üzerinde biten bir sonuç ve mağlubiyet kaçınılmaz.

bizim takim sayi atma özürlüsü cidden ya. Bu kadar pota döven oyuncu grubu hatirlamiyorum

Oyuncu kalitemiz çok kötü. İlk yarıda mücadele edip, ayakta duran oyuncularımız Rıdvan, Muhsin, veteran skorerimiz McCollum. Maalesef geldiğimiz seviye bu. Rezalet bir oyun var. Kaybedersin, kazanırsın basketbol bu ama bu kadar kötü bir oyun kabul edilemez.

Bu Fabian White’ı kadro dışı bırakırım gerekirse Palmer’ı da. Sanki bilerek oynamıyormuş gibi geldi.

Bazılarımız hücuma laf ediyor, bazılarımız savunmaya, bazılarımız kadro kalitesine ama bunların hepsinin ortak noktası takım olamamak bence. Hiçbir koç dokunuşu yok sezon başından beri Pozzeco'nun yeni geldiği 3-4 maç dışında. Yine topla oynayan oyuncu dışında hiç kimse ne oynanacağını, nerede olması gerektiğini bilmiyor. Tamamen topla oynayan oyuncu o an ne oynamak isterse onu oynuyoruz. Bu kadar rastgele takım izlemek senelerdir çok yorucu maalesef. İyi takım izlemeyeli çok uzun zaman oldu.

Palmer'ın Muhsin'e fark 5 iken attığı pas maçı kazanmak istemiyorum pası.14-3 seri yakalıyorsun fark 5'e iniyor fakat takım en ufak maçı kazanma sinyali vermiyor.

Kisisel olarakta tanırım cok severim Muhsin'i ama bugun sagolsun oynamasa da olurdu, sezon zaten bitti de seneye ayni rezalet olmamalı artik artan bütçeye...

Bir an bile maça giremedik.

Mersin maçındaki hezimetten sonra Çekmece karşısında 22 sayı geriye düşüldüğünde bu takım bazı sinyalleri zaten vermişti.Bu takımda Mart ayıyla birlikte sezonu kapatırım diyen oyuncu grubu var.Bunu çok net gösterdiler.

3-5 tane yerli-yabancı karakterli oyuncumuz olmasa,bu oyuncu grubu Merkezefendi maçınıda bırakıyordu.Keşke play off'ta yapamayacak durumda olsaydık.Son yıllarda olduğu gibi sezonun bir an önce bitmesi yine isteğimiz.

Olan Cummings'e oldu.En masum isim günah keçisi oldu.

Bazılarımız hücuma laf ediyor, bazılarımız savunmaya, bazılarımız kadro kalitesine ama bunların hepsinin ortak noktası takım olamamak bence. Hiçbir koç dokunuşu yok sezon başından beri Pozzeco'nun yeni geldiği 3-4 maç dışında. Yine topla oynayan oyuncu dışında hiç kimse ne oynanacağını, nerede olması gerektiğini bilmiyor. Tamamen topla oynayan oyuncu o an ne oynamak isterse onu oynuyoruz. Bu kadar rastgele takım izlemek senelerdir çok yorucu maalesef. İyi takım izlemeyeli çok uzun zaman oldu.
Ben bunun koçla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Başka bir koç gelse, 3-4 maç sonra bu oyuncu grubu onu da yer. Takım adeta oyuncuların çiftliği olmuş. Bazı oyuncuların asık suratları ve keyfine göre takılmaları ortada. Bence Pozecco disipline çok önem verdiği için, son dönemde bazı oyuncular iyice saldı kendini. Bir de sezon sonunda gideceklerini biliyorlar.

Pozecco'dan da bir halt olmayacağı belli oldu. Yaşaması gereken tüm maçlarda öldü. Allah topunuzu bildiği gibi yapsın... Onursuzlar..! İnsan şu Galatasaray arması için oynar...

Pozecco'dan da bir halt olmayacağı belli oldu. Yaşaması gereken tüm maçlarda öldü. Allah topunuzu bildiği gibi yapsın... Onursuzlar..! İnsan şu Galatasaray arması için oynar...
Doğru takımda zaten yıldızlar karması zaten.

Ben bunun koçla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Başka bir koç gelse, 3-4 maç sonra bu oyuncu grubu onu da yer. Takım adeta oyuncuların çiftliği olmuş. Bazı oyuncuların asık suratları ve keyfine göre takılmaları ortada. Bence Pozecco disipline çok önem verdiği için, son dönemde bazı oyuncular iyice saldı kendini. Bir de sezon sonunda gideceklerini biliyorlar.
Bunun şubeyle de ilgisi var koçla da ilgisi var bence. Pozzeco elbette kendi kuramadığı bir kadro olduğu için daha az sorumlu ancak onunda hiçbir şekilde oyunculara dokunamadığını düşünüyorum.

Güzel bir pazar günü , tempolu hücumcu bir baş altı takım deplasmanı ve beklenen sonuç... Pek de şaşırmadım.

Doğru takımda zaten yıldızlar karması zaten.
Yıldızlar karması olması filan gerekmiyor.
Beşiktaş yıldızlar karması mı? Alimpijevic fark yaratıyor.
Pozzecco’dan da bir yol olmaz. Sezon bitince teşekkür etmek gerek ama devam edecek gibi görünüyor. Gelecek sezon da farklı olmaz.

Pozzecco’yu koç yapacağına Selçuk ernak’ı koç yap daha iyi. Bize pistiolis gibi Alimpijevic gibi fark yaratacak adamlar lazım

Bu sezon kafa olarak bitmiş gibi görünüyor. Bir sezon daha çöpe atılmış oldu. Galatasaray basketbol şubesinin kaderi yakın zamanda değişecek gibi görünmüyor.

Geri