BSL 29. Hafta | Galatasaray - Bursaspor

Allah'a şükürler olsun ki gemiyi kıyıya yanaştırdık. Zaman zaman eleştirsek de görevden kaçmadın teşekkürler Ekrem Memnun 👏Sezon sonuna doğru da olsa karakter koyan takımı da tebrik ederim.
 
Allah'a şükür bu kabusu atlattık. Takımı tebrik ediyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı bu maçta. Attıkça coşan bir takım olduğumuzu söylemiştim daha önce, bu maçta da onu gördük. Öyle veya böyle bu kabusu atlattık. Şükürler olsun.
 
İki kez çift hanelerde geri düşünce maçın bu şekilde biteceğini pek tahmin eden yoktur sanırım. Kırılma anlarında çok iyi reaksiyon verip rakibi de şaşırttık ve tam olması gereken yerde bu sefer biz maçı kırıp aldık.
Tüm takım elinden geleninin fazlasını yaptı ancak Motum, Crawford ve Jefferson farklı bir seviyede mücadele verdi. Benim için bu performansları hep hafızamda yer edecek.
Jackson’da umarım ciddi bir sorun yoktur. Bugün skor olarak gününde olmasada inanılmaz asistler yaptı ve takımı maçta tuttu. Chris Paul’u izliyor gibiydim asistleri görünce.

Çok şükür son düzlükte müthiş bir ivme kazanıp, sezon sonu tarihi bir rezilliğe engel oldu takım. Tebrikler Ekrem hocama. İlk başlarda eleştirmiştim ancak beklenenden iyi bir noktaya getirdi takımı.
 
Çok şükür bu sezonu kazasız bitirebildik. Bu sezonun irdelemesini elbette yapacağız ama kısa bir dinlenme dönemine ihtiyacı var bence hepimizin. Son haftalarda ve bugünde elini taşın altına koyan herkese teşekkürler.
 
Küme düşme tehlikesi, play out vs bizim sözlüğümüzde var olan olan sözcüklerdi ama unutulmaya yüz tuttuğunu düşünmeye başlamıştım. Adım adım gelinen süreçte play off heyecanları, lig şampiyonluğu, EL heyecanı, Eurocup Şampiyonluğu derken başlangıç noktasına geldik.

Eurocup finali sonrasında tribünlerden, değil tribünlerden maçlardan uzak kaldım, kalmak istedim. Sonra bir baktım benzer heyecanla ekran başında küme düşmeme mücadelemizi izliyorum. Biliyorum ki hayallerini (!) gerçekleştirmek için fırsat kollayanlar, takım hazır küme düşmüşken düğmeye basalım diyecek.

Ve yaşanan bu sürecin başlıca sorumluları maç bitiminde şeref tribününden birilerini selamlıyor, ligde kalmayı başardık diye. Ben olsam başımı öne eğer, yaşattığım çileli sezon için camiadan özür dilerdim.

Galatasaray basketboluna adanan hayatlar hepinize geçmiş olsun.
 

Üst