BSL 29. Hafta / Galatasaray Odeabank 139-134 Türk Telekom

Türk Telekom'un ligden düşmeyi %99 garantilediği, bizim üçüncülüğümüzün %99 olduğu bir ortamda maça çıkıyoruz.

Kazanmak kaybetmek önemli değil, şampiyon takıma yakışır bir tribün oluşturmamız gerekiyor. Hepinizi kıpkırmızı tişörtlerinizle salona bekliyorum.

Maç 4 Mayıs Çarşamba 18:30'da.

Yedek oyuncularin sure alacagi bir mac olabilir. Ama Dusan Cantekin Haislip karisinda durabilir mi,hic sanmiyorum. 5 dakika icinde 3 faul almasa bari. Bol sayilarin atilacagi bir mac olur. Manny Harris'in de bize karsiki performansi Ergin hocayi umarim etkiler.

8 saat sonra maçımız var , kombine derdinden farkına bile varamıyorum.
şampiyon takıma yakışır bir tribün oluşturmamız gerekiyor. Hepinizi kıpkırmızı tişörtlerinizle salona bekliyorum.
Maç 4 Mayıs Çarşamba 18:30'da.
2 gün önce böyle yazmışım ama vazgeçiyorum, gün salona gidip yönetim istifa diye bağırma günüdür.

Sadece Strasbourg maçına gelip "Heryerdeyiz, arma peşinde" diye selfie atanları bakalım görebilecek miyiz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eurocup yolunda emek veren gs taraftarlarının son maçlarından birisi olacak ne yazık ki.Seneye bu taraflarının çoğu maçlara giremeyecek kombinelerden dolayı

Daçka maçı kadar bile taraftar olmaz, hem saati kötü hem de insanlar maçın olduğunu bilmiyor veya unutmuş bile olabilir. Derseniz ki bilseler de gitmiyorlar o da doğru. Yerimizi alacağız inşallah. Maça gelirsek istersek kazanırız

Bizim yönetim kadar beceriksiz, işin içine den bir yönetim görmedim. Eurocup yolunda ilerliyoruz başkan çıktı bütçeyi düşürcez dedi, finale çıkmaya sevindik final biletleri peşkeş çekildi, şimdi lige konstra olalım diyoruz gelecek senenin kombine rezilliği. Yazıklar olsun ya bu kadar beceriksizlik olabilir.

Salonum "Yönetim İstifa" sesleriyle inlemesi lazım bu maç ama tabii bunun için taraftar lazım. Maç saati de çok ters hem de hafta içi.

Gereksiz bir maç kimseye faydası yok kazanmanın şu maçı bile doğru düzgün yönetemiyolar allah belanızı versin.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komedi yahu. Önce Schilbin basket faulünü vermediler sonra Chuckın stepsini. Devamı da gelmiştir muhtemelen net seçebildiklerim bunlar. Kazanırız maçı