• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 29. Hafta | Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket - Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Sadık sen neler yapıyorsun??

Muhayyim Mustafa ısrar edilirse olacak gibi,en azından şu kalan iki maçta çok sure almali,şutunu geliştirirse çok atletik bir oyuncu, faydalı olur.

Yaptığımız farklı rotasyon ilk çeyreğin sonu ve 2. Çeyreğin başında işe yaradı. Oyuncular da hocanın ilk maçı diye savunmada gayretli. Muhaymin'in şutuna çalışılıp onda ısrar edilmeli iyi kumaş.

dikkat ettigim olay oyuncularin yüzleri gülüyor :)

Sadık boş pozisyona top döndürmek yerine el üstü 3lük deniyorsun. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun ne bu böyle?

Yeni koç hemen etkisini göstermiş. Takım çok iyi savunma yapıyor.

Uzun zaman sonra 1 devrede 28 sayı yediğimizi görüyorum. Stajyerimiz olsaydı şuan 45 yemiştik.

Russell adriyatik'te izlediğim russell gibi oynamaya başlamış..

Takım iyi savunma yapınca Russell da daha özgüvenli oynuyor abi.

5 buçuk dakikada 3 sayıya izin verdik rakibe 3.çeyrekte.. 1. Çeyrekten sonra 35-15 lik bir skor var çok iyi savunma yapıyoruz ve russell koçun kahramanı olmaya çalışıyor son 2 maçta.. Denizli'nin şutları girmiyor olayı yok bildiğin savunma yapıyoruz :).

kesin L yazmıştım ya bu deplasmana ben, müthiş oynuyoruz. 3. çeyrekte açtım maçı daha doğru düzgün sayı yemedik rakibin serbest atışları harici.

Hocam bu kadar heyecan verici başlangıç yaptın nasıl bekleyeceğiz gelecek sezonu..

Vay be sasirtici derecede cok iyiyiz :) Gel de umutlanma yeni sezon icin :)

Takım birbirine gülücük atıp duruyor fark 24 oldu :).. Play off ta telekom'u 2-0 la geçmek mi? Var bi hayalimiz...

Harika mücadele ve mükemmel savunma. iyi gidiyoruz bravo çocuklar! 63 39 öndeyiz

Hocam egetan'ı ve sedat' sahaya attı. Sedat 3lüğü attı.

Valla bazen bos turnike kacirsa da ust uste airball atsa da hatta 0 sayiyla kapatsa da Goksenin sahada oldugu surede Mcgee gereksizinden cok daha faydali.En azindan Goksenin oyundayken daha kotunun iyisi basketbol oynuyoruz.

Aferin Egetan aferin

Haftasonuna bu kadar keyifli başlayamazdım herhalde teşekkürler takım teşekkürler mitrovic güzel galibiyet. Denizli iç sahada hiç bu kadar küçük duruma düşmemişti.

Geri