Bu takımın basketbolla uzaktan yakından alakası yok. Bir kere herşeyden önce belli bir hücum seti yok, haydi olduğunu varsayalım, bu hücum setini kısaca şöyle tanımlayabilirim: saldım çayıra, mevlam kayıra. Yıllardır kötü yönetilen bu şube maalesef her geçen yıl daha da kötü bir duruma gidiyor. Her sene "artık bu dip herhalde, daha da kötüsü olmaz" diyorum ama itinayla daha kötüsünü bulabiliyoruz. Basketbola gönül verenlere kelimenin tam anlamıyla ızdırap veren bir takımımız var. Seçilen yabancılar çok kötü olduğu gibi ben koçun da çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Yahu bir takım tüm maç boyu kötü hücum edebilir mi? Bir basketbol takımının adam gibi çizilmiş bir tane hücum seti olmaz mı? Sanırım şöyle düşünüyor şube idarecileri: "Ulan zaten kadromuz ne ki hocamız ne olsun, fazla para verip iyi bir hoca getirmeye gerek yok, bu adam çok bile..." Bu kafalarla bu şubeden bir yol olmaz. Varsa yoksa futbol, gerisini boşver gitsin. Bu kafalara göre, basketbol dahil birçok spor branşını ülkemize getirmekte öncülük eden 118 senelik Galatasaray bir spor kulübü değil ki, sadece bir futbol kulübü. Herkese iyi uykular...