BSL 3. Hafta | Galatasaray - Banvit

Yenilmez Armada, Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında lige iyi bir giriş yapan Banvit'i konuk ediyor.

Karşılaşma 23 Ekim Pazar günü saat 17:00' da Abdi İpekçi Spor Salonu' nda oynanacak.

İlk hafta deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı mağlup eden Bandurma ekibi geçen hafta ise Darüşşafaka Doğuş'u yenerek sezona hızlı bir giriş yaptı. Yabancılardan Jordan Theodore ve Jeremy Chappel'in performansı dikkat çekerken, pota altında ise Gasper Vidmar ciddi bir tehlike unsuru olacaktır.

Bilet almak için http://www.biletix.com/etkinlik/TBG24/TURKIYE/tr

Engelimiz kalkmis sonunda neden engellendik onuda bilmiyorum ama neyse..
Normalde 25-30 kisi yazardi konu acildiginda ama bugun baktigimda kimse yazmamis bu kadar umutsuzluga kapilmaya gerek yok daha 2 haftada pes etti herkes yakismiyor ergin ataman buyuk hayal kirikligi yaratti bizde bu sene ama duzelicez en azindan ben inaniyorum. yarin rahat kazaniriz :)

Umutsuzluktan ziyade biraz kırgınlık var insanların üzerinde bence. Zaten aynı şeyleri bi daha yazmaya gerek yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok zor maç, theodore'a ne kadar baskı yapacağımız maçı belirler. Tek avantajımız Banvit çok atlet bir takım değil. Ama zor maç olucak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçı kazanırız. 6 yabancı ile oynayabileceğimiz için hoca Kızılyıldız maçındaki gibi rotasyon yapamaz.

Bu maçı kazanırız. 6 yabancı ile oynayabileceğimiz için hoca Kızılyıldız maçındaki gibi rotasyon yapamaz.

Böyle bir mesaj yazılmış olmasından daha üzücü olan tek şey benim buna tamamıyla katılıyor olmam :(

Russ Smith ve Micovsuz bir 6lı olursa rahat kazanabileceğimizi düşünüyorum.

Micova saygımız sonsuz ancak 32 yaşında 2metre-100kilo bir adam diz sakatlığı geçirdiği bir süreçten 4-5 kilo alarak dönüyorsa(ki yazın başında aldıklarıyla beraber şu an 8-9 kilo fazlası var bence) kariyerini bitirmeye uğraşıyordur. Bacaklar gitmiyor şu anda, Allah korusun o dizde daha büyük bir sakatlık çıkması çok olası. Krstic 33tü.

Kızılyıldız maçından ağlayarak çıkarttın ya bizi Ergin hoca ...

Son olarak Oktay Mahmuti ulan!

Ooo sonunda tırpanın ucu Micov'a da ulaşmış.

Yanlış anlaşıldım sanırım, Micov en sevdiğim oyuncudur. Sadece şu anki fiziğiyle kendine zarar vermesinden korkuyorum, hem dinlensin sakatlığı tamamen bir geçsin, hem de fizik olarak toparlasın. Şu anki formsuzluğuyla takıma zarar vermesi umrumda bile değil isterse her maç 0/20 atsın, ama bir daha sakatlanmasın.

Yanlış anlaşıldım sanırım, Micov en sevdiğim oyuncudur. Sadece şu anki fiziğiyle kendine zarar vermesinden korkuyorum, hem dinlensin sakatlığı tamamen bir geçsin, hem de fizik olarak toparlasın. Şu anki formsuzluğuyla takıma zarar vermesi umrumda bile değil isterse her maç 0/20 atsın, ama bir daha sakatlanmasın.

En kıymet verdiğim oyuncu olduğu için ve forumda genel rüzgar kelle alma yönünde olduğu için ben de yanlış anlamaya meyilliydim sanırım kusura bakmayın. Sağlıklı Micovdan uzun vadede alacağımız katkı daha değerli bence de.

Micov'un sıkıntısı bence rolü .Roller karma karışık şuan. Bu maçta Daye-Tyus büyük ihtimal kadroda olmaz bence umarım yani .Sinan da dinlendirilmeli.Smith oynasın 35 dk takılsın bu maç ,garibim göksenin de oynasın bu maç bir 25-30 dk adam ağzıyla kuş tutsa sahada kalamıyor Avrupa'da zaten .Smith-Göksenin-Schlib-Micov-Thompson-Pleiss -Emir-Schlib-Can ile 9 kişilik rotasyonla oynayalım.

Micov'un sıkıntısı bence rolü .Roller karma karışık şuan. Bu maçta Daye-Tyus büyük ihtimal kadroda olmaz bence umarım yani .Sinan da dinlendirilmeli.Smith oynasın 35 dk takılsın bu maç ,garibim göksenin de oynasın bu maç bir 25-30 dk adam ağzıyla kuş tutsa sahada kalamıyor Avrupa'da zaten .Smith-Göksenin-Schlib-Micov-Thompson-Pleiss -Emir-Schlib-Can ile 9 kişilik rotasyonla oynayalım.

Takımın şu anki karışık durumunda,biri hem savunmada hem hucumda diğeri hücumda takımın bel kemikleri olan bu iki oyuncuyu oynatmazsa banvit maçını kazanamayız bu maç Balkes maçına benzemez kaldıki o maçı bile zor kazandı takım yani bu iki oyuncu oyna-ma-lı.

Yalnız Schilb'i 2 kez hemde yanlış yazınca 9 kişilik rotasyon olmuyor hocam:)

Takımın şu anki karışık durumunda,biri hem savunmada hem hucumda diğeri hücumda takımın bel kemikleri olan bu iki oyuncuyu oynatmazsa banvit maçını kazanamayız bu maç Balkes maçına benzemez kaldı ki o maçı bile zor kazandı takım yani bu iki oyuncu oyna-ma-lı.

Bu maçı kazanmasakta olur.Daye'in son hücumda kaçırdığı basketten sonra keşke Tofaş'a uzatmada kaybetseydikte Daye o son saniye basketini Kızılyıldız'a karşı atsaydı demiştim.Benim için ligin hiç bir önemi yok şu anda.Ligte ne yaparsak yapalım Euroleague'de kaybettikçe rezil olacağız.3 galibiyet alabilsek öpüp başıma koyacağım.En kolay 2 maçımızdan birini kaybederken halen takım olamadıysak bunu düşünmekte hakkım.Zaten play-off için avantaj elde etsekte birşey değişmez.Ne gelecek sene euroleague'de oynayabiliriz-belki iyi olan budur-nede zaten bizi şampiyon yaparlar.

Zor maç çok zor maç . Lig maçları bana kalırsa bizim için bir avantaj . Hem en iyi 6 yabancımızı belirlememizi sağlıyor hemde yerli oyuncuları da işin içine katabiliyoruz . Dentmon tyus daye sanırım kafadan yazacağımız 3 isim . Geri kalan 3 lüyü belirlemek de koça kalmış .ben blake ve pleissın da olacağını düşünüyorum . Bu kötü hafta sonunda vurup geçelim !

Bugün heralde salonda 1-2 bin arası seyirci olacak umarım takım bu sefer daha fazla efor gösterir Ergin hoca da işleri sıkı tutar ve en azından ligde kayıpsız ilerlemeyi sürdürürüz

Thedore kadar benim cekindigim oyuncu Vidmar. Tyus ve Thompson boy olarak ona göre kısa kalıyor Pleiss ise baya yumuşak. Vidmar'in bu şartlarda double double'ı garanti bence

Dentmon'a lisans çıkarılmalı ve kadroda olmalı.

Dentmon-Sinan-Can
Göksenin-Diebler
Micov-Emir
Daye-Orhan-Ege
Tyus-Pleiss gibi bir rotasyon bekliyorum..

Hafta içi 2 tane El maçı oynayacağız. Micov Diebler Pleiss gibi oyuncular çok süre almalı kesinlikle. Özellikle Micovu kazanırsak çok iyi olacak. Hem rotasyonumuz genişleyecek hem organizasyonumuz gelişecek.

Çarşamba-Cuma çok kritik 2 maçımız var, bugünkü maçtan çok büyük beklentim yok açıkçası. Can-Göksenin-Ege'nin bol bol süre almasını diliyorum. Justin Dentmon'a lisans çıkmadığı için zaten kadroda olamayacak. Alex Tyus kesinlikle dinlendirilmeli, diğer isim de Austin Daye olmalı bana kalırsa. Russ-Diebler-Schilb-Micov-Deon-Tibor ile oynayalım, mücadele edildiği sürece kaybetsek de sorun değil.

bana göre bütün konsantrasyonumuzu lige vermeliyiz. EL de bizden bir cacık olmayacağı net bir şekilde görüldü artık. ne kadar sıkarsak sıkalım bana göre 12-13 galibiyete zor ulaşırız.