BSL 3. Hafta | Galatasaray - Banvit

Misal Daye ve Pleiss yaklaşık 10 dakikadır kenardalar.

Maça iyi başlayan adamların bu kadar uzun süre kenarda kalmaması lazım. Şimdiye kadar çoktan oyuna girip ikinci çeyrekte de bi 4-5 dakika oynamaları lazımdı.

Hoca rotasyon işini hiç bilmiyor, hiç beceremiyor. Misal Thompson ne verdi de 8-9 dakikadır sahada?

Elimizde cok geniş bir rotasyon var ama takımda saf bir guard yok . Sinan'ı bu kadar yıpratmak ne derece dogru ? Bu nasıl kadro planlaması. Bu takımın guardları nerede ?

Dentmon ve Russ kadroda yoksa adama sorarlar bu adamlar neredeyse 2 milyon dolar alıyor. İkisi de sakat değilken nasıl kadroda olmaz. Eğer bu adamlar olmayacaksa bir an önce gönderip bir hamle yapılmalı.

Takımı organize edecek bir tane adam söyler misiniz? Şöyle Huertas,Colom tarzı biri var mı? Fark bu yüzden kapanıyor olabilir mi.Oyun aklı var mı bu takımda.2 guard alıyon oyun aklı,oyunu yönlendirme diye birşey yok..Schilb oyun zekası katacak oyuncu mu bu takıma..Dentmon her halde bu takımda olmalıydı.

Pleiss maca cok iyi başlamısken onu kenarda neden unutuyorsun ?
36-33 geride kapattık devreyi . Son yedigimiz basket tamamiyle yorgunlugun eseri. Tyus'un sıcrayacak dermani yok.

Millet takımı Boby dixon ve Solukas 'ın üzerine kuruyor . Bizde sinanı tek başına 35 dakika oynatıyoruz her maç . Bu nasıl kadro planlaması arkadaş ? Nerede senin oyun kurucuların ?

Pleiss iyi oynamaya başlamışken yine kenarda unutuldu.
Takım bariz organize olmakta güçlük çekiyor. Koskoca ilk yarı boyunca sadece 1 tane üçlük bulduk.

2 tane oyun kurucu alıp yaklaşık 2 milyon euro para verdikten sonra hala (sanırım) 33 yaşındaki Sinan'ı 30 küsür dakika oyun kurucu oynatmak, Schilb gibi bi oyuncuya bel bağlamaya çalışmak nasıl bir kafanın ürünüdür anlayamıyorum.

Russ veya Dentmon'ı kazanmak istiyorsan, bu kadar yoğun bir fikstürde, iç sahada oynadığın lig maçından daha iyi fırsat mı var? Amaç ne koç amaç ne?

Allah rızası için, çocuk oyunu mu millete küsüyorsun. Beğenmiyorsan direk kov, yeni oyuncu ara. Yok kovmadıysan şu maçta çıkar oynat ki takıma alışsılar.
İlla kendini kovdurmaya mı çalışıyorsun anlamıyorum ki.

Dentmon ve Russ kadroda yoksa adama sorarlar bu adamlar neredeyse 2 milyon dolar alıyor. İkisi de sakat değilken nasıl kadroda olmaz. Eğer bu adamlar olmayacaksa bir an önce gönderip bir hamle yapılmalı.

Bu ikisinin parasıyla kaç tane Thedore alınır acaba?

Sezon ortasında bir an önce gönderme işinin o kadar kolay olacağını sanmıyorum ama. Adamların kapı gibi kontratı var. Yarı sezon olmadan da hiçbir takım planlarını bozup bu arkadaşlara aynı miktarda kontratla teklif yapmaz.

Bu maç özelinde kesinlikle değil kazanırız kaybederiz o ayrı bir mevzu , fakat ben bundan sonra maça gelmeyen adama neden gelmiyorsun diyemem.

Eskiden Işıl'a çok üzülürdüm bazen 40 dk çıkmadan guardlık yapmak zorunda kalırdı. Onun alternatifi yoktu çünkü çoğu zaman. Arada 1-2 dk Esra Şencebe dinlendirirdi ama o da yetersiz kalıyordu. Fakat Işıl en azından kendi pozisyonunda oynuyordu.

Geçen sezon Sinan'a üzülüyordum guard oynamak zorunda kalıyor diye. Neyse bu transfer döneminde 2 guard aldık artık Sinan kendi mevkiisinde oynar diye düşünürken adam geçen seneden de beter durumda. Neredeyse çıkmadan guard oynayacak 2 tane guarda sahip takımda. Yani böyle plansızlık olmaz.

Oldukça dengesiz 1 dakika da 7-0 yiyebilen, sonra 1 dakika da 6-0 yapıp yine 8-0 yiyen bir takım kurmuşuz.

Sene başı bağıra bağıra söylendi ama.

Enerjisini tüketeli çok fazla olmuş lig kaşarı isimler ile koş koş at dışında bir kalıba sığmayan isimler ile yola çıkılmaz.

Ataman'a sevgim var ve bitmez ama saygımı kaybettiren işler yapıyor. Şu kurduğu takım hem kariyerine hem de bize ihanettir. Milli Takım kafasını karıştırdı herhalde.

9 yabancı transfer ediyorsun 1 tane saf oyun kurucun yok . Acı olan yıllar önce antalya belediye forması giyen sıradan teodore 'un koskoca eurolig takımına tehdit oluşturmasi