5 numarada eksigimiz yok hocam orada kimse yok, Komple bos. Ege ve Ayberk var durumlari malum. Zach garibim 5 numara oynuyor undersize olmasina ragmen.
Zach kolejden çıktığından beri 5 numara oynuyor zaten?
5 numarada eksigimiz yok hocam orada kimse yok, Komple bos. Ege ve Ayberk var durumlari malum. Zach garibim 5 numara oynuyor undersize olmasina ragmen.
Anıl Bey'e katılıyorum.
Caner yerine Birkan, Ege yerine Samet, Ayberk yerine Burak Can iyi giderdik bu takıma.
Jones'u Ocak beklemeden gönderip yerine daha iyi birisini bulmalıyız...
Auguste'u beğeniyor olsam bile bence ideal ilk 5 oyuncusu değil. 20-22 dakika katkı alınabilecek bir uzun ve çok da faydalı olur bu şekilde bize.
Kaliteden bahsetmiyorum Mehmet Bey, kadro yapısından bahsediyorum. Auguste'u beğeniyorum. Ama eğer ligde yarı final, Eurocup'ta da başarı hedefliyorsak bu kadro yapısında Auguste ilk 5 oyuncusu olarak 30-32 dakika süre almamalı. Kaldı ki saydığınız isimlerin hiçbiri 5 numara değil, 4 numara zaten.
Ozellikle yazdim 4 numaralari - Zach fabrika cikisi da 4 numara zaten Neyse konumuz numara degil butce ve evdeki pirinc meselesi. Adamin yedegi yok yahu yedegi - 30 dakika ve ustu neden oynuyor sence ? Ye de gi yooooookkkkkkkkkkkk
Bi de konuyla alakasi da yok ama Anil Mehmet Yildirimdan haberde yok. Ya askerde ya kacirdilar ya da kendisi kacti
Fabrika çıkışını bilemem, ben tanıdığımdan beri 5 numara oynuyor adam ki şu an Avrupanın sıradan takımlarında bile 4 numara oynayamaz, orası kesin. Bahsetmeye çalıştığım oydu zaten mesajımda. Başarılı olmak istiyorsak o bölgeye takviye şart demek istemiştim.
Anıl Mehmet Yıldırım kim? Bunu neden yazdınız, ona da anlam veremedim.
Sarimtrak saclari, hafif etine dolgun ve yakisikli bir arkadasimiz oluyor kendisi . Aniden kayboldu sessiz sedasiz. Goren duyan bilen insaniyet namina bilgilendirme yaparsa mutlu oluruz.