BSL 30. Hafta | Galatasaray Nef - Manisa Büyükşehir Belediyespor

Bugün ilk çeyreğe bakıyorsun oyuncular konsantre,istekli.Kendini maça veren oyuncular var.Hani şu Pistiolis'i bu zamana dek neden takımın başında tutarsınız insanın aklı almıyor.

İlk çeyrek hücuma eksi yazmam,savunmada ise ribaund konusuna 2 pozisyon için eksi yazarım.Bumerang gibi Ogün kaçırıyor,Ogün ribaundu alıyor.Diğer pozisyondada Mustafa Baki'nin hücum ribaundu sonrası üçlüğü atmasıydı.Ristic iyi ki Tenerife'ye gidiyor.Avrupalı pota altı olmasın önümüzdeki sezon.Ben ribaund çekecek,atletik uzun istiyorum.

İlk çeyrek ben takımımızı beğendim.
 
Muhaymin benim için bu sezonun hayalkırıklığı oldu.Bu kadar kötü sezon geçirmesini beklemiyordum.Troy'un tiplediği topta insan bir pozisyon alır,pota altında izliyor ilk kez oynuyor gibi,hücumda desen yeteneği sınırlı.
 
TV den salon çok ama çok sessiz görünüyor. Taraftar sanki sayıda bile ses çıkarmıyor. Bir tepki mi var yoksa yayına mı fazla seyirci sesi verilmiyor. Salonda izleyen renkdaş varsa cevap verir belki.
 
Yok abi Cekmece Bjk’yi yensin Bjk kume dussun,biz kalmayalim play-off’a falan.Cekilecek dert degil.Mitrovic’e de yazik.Adam seneye kendi kurdugu takimla birseyler yapmaya calissin.Su takimin Telekom’u elemeyi birak kafa kafaya oynayabilecegini dusunmek bile fazla iyimserlik.Su takima 1 mac bile katlanacak tahammulum yok benim.
 
Bakin ciddi soyluyorum Manisa’nin kadrosu bizden iyi.Umarim mac sonu kazaniriz ama ben kendi adima izlemeyi biraktim.Bosu bosuna sinirlenmeye,tirnak yemeye gerek yok.Size de tavsiye ederim.
 
Muhaymin rotasyon oyuncusu olarak yetersiz fiziği iyi siyahi ama olmuyor işte. Bonservis ödeyip 3 yıllık sözleşme yaptık ama süre alacağı seviyede bir takıma kiralanmalı.
Savunmada arkaya adam kaçırıyoruz showup dönüşü yakalaniyoruz Ristic fazla öne çıkmadan oynatilmali.
 

Üst