BSL 30. Hafta | Tofaş 102-107 Galatasaray Ekmas

Fener'den 2 maçta 100 sayı fark yiyip de elensek kulüpte dert edip aksiyon alacak gram Galatasaraylı olmadığını bildiğim için Tofaş'ı yenip Beşiktaş veya Karşıyaka'yla eşleşmemizi dilerim.
 
Beşiktaş kazandı bugün. yarın kaubetsek fena olmaz aslında, Manisa karşıyaka'ya kaybeder muhtemelen. Beşiktaş ile eslesmek, karşıyaka'ya kıyasla daha çok işimize gelir.
 
İsmet ve Buğrahan takıma ısındı eklemlenebildiler sezon sonu olsa da. Samet gerçekten çok geri gitti. Yeboah 'ı biraz daha fazla kullanmak lazım. Playoffta Karşıyaka gelsin istiyorum. Yarı final yapmayalım zaten bu sezon hak etmedik.
 
Bjk playoff öncesi gevşedi, o sebeple kötü gözüktü. Playofflarda motive olurlarsa, koç ve kadro farkıyla bize maç vermezler diye düşünüyorum, ksk da aynı.
 
İsmet ve Buğrahan 'ın performanslarina yazık, Bost tam bir aptallık yaptı 3 sezondur ara ara yaptığı gibi rakipte 3 oyuncu 4 faullu penetre edeceğine kalkıp zorlama şut atıyor sonra gidip bomboş giden Winston 'a el sokup basket faul aldırıyor. Prepelic ha keza. Göksenin yeteneğin kısıtlı derken mentali dayanıklılığı da zayıf.

Ribaund ve 3 luk yüzdesine ragmen maçı kazanamamak büyük başarı. Maç koça da yazar ama bazı oyuncular laftan anlamayan cinsten olunca bir şey diyemiyorum.
 
Maçın kazanımı 7 ay sonunda İsmet ve Buğrahan normal hallerine dönmeleri oldu önümüzdeki sezon için oyuncular hakkında net kararlar vermemiz gerekiyordu. İstikrarsız performanslar bozuk kimya karar vermeyi zorlaştırıyor. Bost Samet Prepelic hiçbir şekilde tutulmaz.
Karşıyaka 'yı elemeyelim zaten hak etmiyoruz bu oyunla. Ekstra 3 luk attık bugün her zaman olmaz.
Halilovic 'in umarım ciddi bir şeyi yoktur.
 

Üst