BSL 30. Hafta | Türk Telekom - Galatasaray NEF

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun son maçında Ankara deplasmanındayız.

📆 07 Mayıs Cumartesi
🕖 19.00
📌 Ankara Spor Salonu
📺 Tivibu Spor 2 & TRT Spor Yıldız

Rakibimiz Clemmons ve Harrison’un ayrılmasıyla birlikte 4 yabancılı (Perez, Jajuan Johnson, Aubrey Dawkins ve Octavius Ellis) mücadele ediyor. Son iki maçlarını farklı şekilde kaybettiler. Bizim de 6 maçlık galibiyet serimiz bulunuyor. Takımımıza başarılar.
 
Kazaniriz gibi duruyor.Tofas macindaki inis cikislari yasamamamiz mutlu eder.Oyun istikrarimizin devam etmesi benim icin skordan da onemli.Takimimiza ve staffa guveniyorum.Play off serilerinde ise Efes disinda her takimi disari itebilecegimizi dusunuyorum.Haydi takim !
 
Bursaspor’un kupa finali aşkına Gaziantep’i full salonda yeneceğini düşünüyorum. Biz de zorlanmadan kazanırız, tek sıkıntı Daçka yenilirse 4 yerine 3 yaparız o da yarı finalde Efes demek. Umarım Daçka yenilmez ve herşey istediğimiz gibi olur
 
6. takım daha güçlü gelecek büyük ihtimal, elersek eleriz elenirsek de canları sağolsun doğru basketbol oynayalım yeter benim için Daçka Ksk maçı belli olmaz
 
Salak mısın nesin Can . Penetre eden adama zıplayıp kolunu doluyorsun, sonra ben ne yaptım sabitim diye feryat figan ediyorsun. Gereksiz yere maçı da geriyor ilk dakikadan beri Telekom oyuncuları. Tribünleri de ayarttılar.
 
3. olup Bahcesehir yada Bursayla eslesecegiz, Daçka ve Antep daha kolay rakipler. Ha yarı final ha çeyrek final farketmez
3. olursan yarı finale çıktığında efes geliyor. 4 ya da 5 olursan yarı finale çıkarsan fener geliyor. Ben fenerin gelmesini tercih ederdim ama bunun üstüne ne kadar düşünmüşlerdir ondan çok emin değilim. çeyrek finaldeki rakipler çok fark etmez ama yarı finale çıkarsan ordaki rakipler baya fark ediyor bence.
 
Efes fener farkı için demedim. Ceyrek finalde bursa veya bahcesehire elenebiliriz ya da çeyrekte antep/dackayi eleyip yari finalde efes/fenere eleniriz anlamında yazdım
 
Geçen sezon 1 galibiyetle kümede kalmıştık, bu sezon ise 3. Olarak büyük iş başardık bence. Yarı finalde yaparsak ligdeki genel hedef gerçekleşmiş olur.
 
Ben Pistiolis’in sıralama hesabı yaptığını zannetmiyorum. Onun kafası hep rakiplerini yenmekte. Karşısına kim çıkarsa çıksın rakiplerini mağlup etme mantalitesini takıma da aşılamaya çalışıyor , başarıyor da. FB deplasmanından galip çıkmak bunun en büyük nişanesiydi zaten.
 

Üst