BSL 30. Hafta | Türk Telekom - Galatasaray NEF

Yani bugün Daçka ve Gaziantep'in aynı anda kaybetmesini hesap etmek zor. Hadi bursa favori desen, Daçka da onları kovalar. Bugün öyle bi rakiple oynadık ki potayı boş bıraksan kaybetme şansın yok. 2 takım birden kaybedince yapacak bir şey olmuyor.
Yani buna çok katılmıyorum evet kısmen haklılık payın var ama rotasyon yaparsın. Meloyu bostu canaan’ı hiç oynatmazsın Rıdvan göksenin oynar o zaman kaybederdin ve kaybettiğin anda da diğer sonuçlardan bağımsız olarak 4 ya da 5.ydin. Ben koç olsaydım bunu tercih ederdim.
 
Playoff eşleşmelerinde en az 2 sürpriz takım yarı final yapar diye düşünüyorum. Antep ve Bursa’dan bekliyorum. Koçun mağlubiyeti yok, Telekom maçında da mağlup olmayı istemezdi. Eğrisi doğrusunu buldu. Efes’i geçermişiz, neden olmasın? Ümidimizi kaybetmeyelim, takom doğru basketbol oynamaya çalışıyor, ben inanıyorum.
 
Eger yanlis bilmiyorsam, ligi 3. bitirerek Sampiyonlar Ligi´nden 500 bin euro katilim hakki kazandik.
Gelecek sezonki butcemiz icin cok guzel bir haber.

Peki Eurocup'a katılmayı düşünemez miyiz? İyi bir bütçe ile Eurocup şampiyonluğu ve sonrasında Euroleague hedefimiz olmalı. Tabiki bunu NEF organizasyonun devam edeceğini düşünerek diyorum...
 
Eger yanlis bilmiyorsam, ligi 3. bitirerek Sampiyonlar Ligi´nden 500 bin euro katilim hakki kazandik.
Gelecek sezonki butcemiz icin cok guzel bir haber.
Yanlış hatırlamıyorsam 3 senelik bir anlaşma ve yıllık 350 bin€ katılım parası aldık. O zaman kabul edelim diye diğer takımlara 250 bize 100 fazla verildi diye yazılmıştı basında.
 

Üst