BSL 4.Hafta | Fethiye Belediyespor 91 - 82 Galatasaray

Tarih:17.10.2020
Saat:15.15
Salon:Fethiye Beşkaza Spor Salonu
Yayın:Tivibuspor 2

Ligin ilk maçında Anadolu Efes'e mağlup olduktan sonra sırasıyla OGM Ormanspor ve Beşiktaş'ı mağlup eden takımız bu hafta deplasmanda ligin yeni takımı Fethiye Belediyespor' a konuk oluyor.

Rakibimiz ligteki 3 maçında 3 mağlubiyet ile ligin son sırasında bulunuyor. Malik Abu, Frazier gibi etkili yabancılara sahip olan rakibimiz son olarak Darion Atkins ile anlaştı.

Savunmada sıkıntılar yaşayıp hücum gücü sayesinde son 2 maçı kazanan takımımıza bu zorlu deplasmanda başarılar diliyoruz...

Son düzenleme:
Bu forumda israrla doga sigorta ismi devam ediyor.
Bildigim kadariyla sponsorluktan sessiz sedasiz komple ayrildilar. Yanlis biliyorsam firma kusura bakmasin, her sponsoru basim ustunde tutarim.

Fethiye maçına az sure alan, alt yapıdan oyuncularla çıkıp antreman maçımızı oynayıp bir sonraki maça saglıklı çıkabilme adına as kadroyu bir sonraki maça saklamalıyız. As Kadro oynarsa + 45. Yedekler oynarsa + 20 ile alacağımız maç.

Basketbol takımlarımız birbirine benzer.İyi takımlar ancak kötü oynuyorlar.Alışma sürecine veriyorum.Galibiyet yeterli şu dönemde.Uzun transferi yalan oldu herhalde bu arada.

Birazdan vitesi arttırırız. Ertugrul Erdogan ve ekibi Ilk yarı 1 oynamış canlıdan telefondan ;)))) Isin sakası oyuncular antreman modunda oynuyor. Vitesi sıkarız birazdan . Ikinci yarı 25-30 lara cıkar MS .

Bu maç ölçü değil ama bence Yiğit, Macon ve Motum üçlüsü mümkün olduğu kadar sahada kalmalılar. Sahaya akıl koyuyorlar. Hamilton ve Barış dönüşümlü olarak gayet iyi iş yapıyorlar. Ama savunmada hala çok adam kaçırıyoruz. Rakibin en iyi adamı Abu içerden 11 sayı buldu. Gerçi biri üçlük ama olsun. Pota altı savunması hala aksıyor. Buraya ne zaman bir adam alınacak bilmiyorum. Ama çok elzem. RJ Hunter hala ayrı takılıyor. Takıma alışamadı, alışmayacak gibi. Kontratından çıkılsa hiç fena olmaz.

Maça doğru beşle başladık ama Berke ve Macon'un maça uyuyarak başlaması nedeniyle maçı ancak 2.çeyreğin ortasında Hamilton ve Barış'In çabasıyla koparabildik. Motum yine zinde. Hücumda hiçbir hatayı affetmiyor. Hamilton ise savunması, milimetrik asistleri, atletizmi ve solak oluşuyla bana Jamon Lucas Gordon'ı hatırlatıyor.

Fethiye'deki Abdul Malik Abu gelecek yıl alt seviye bir Euroleague takımına gidebilir. Derrick Williams - James Gist'in bir karışımı gibi. Skorer, atletik ve oyun zekası son derece düşük. Elgin Cook'ta fiziğiyle orta seviye BSL takımlarında tutunabilecek bir kısa forvet. Savunma ve oyuna odaklanma açısından bizim RJ Hunter'dan iyi bile sayılır.

Hamilton bu mac harika oynuyor. 17 sayida. Bir de ucluk atabilse tam olacak ama ne yapalim. Ama su macta su kadar zorlanmamiz skandal. Savunmamiz cok kotu. Pota alti savunmasi rezalet.

Uzatmanin 4 dakikası sayı atamadık ilk mola 4. Dakikanın sonunda geldi. Hoca Zalgirise gidememesinin bedelini bize odetiyor galiba bu tavırlarla. Ayıp denen bir şey var ya.