• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 4. Hafta | Galatasaray Mct Technic 76–85 Fenerbahçe Beko

Hakemler her zamanki gibi doğruyorlar. Saçma sapan fauller çalıyorlar.

Basketbol Süper Ligi'nde yabancı hakem istediklerini hic duymadık! Nedenini bu maçı izleyerek anlamak hiç de zor değil!!

Yetersiz coach kurduğu yetersiz kadro şunları şu halde yakalamışsın yazık cidden

Hakemlerden bağımsız kadro ve kalite farkı çok fazla. Sadece 3 kişi bu şikecilere direnemezsin , zaten direnecek gibi olduğunda hakemler müdahele ediyor.

Adamlar habire üçlük atıyor ne bu böyle kardeşim

%55 le üçlük atıyır fener. Ve çoğu el üstü

Son 8 yıldır Fenerbahçe'yle en yakın bütçe farkıyla takım kuruluyor, kulübün tüm atmosferi olumlu gidiyor ama arkadaş parkeye çıkan koçlar arasında öyle devasa fark var ki bu farkı kapatabilmek mümkün değil. Karşı takımın koçu Sarunas Jasikevicius yardımcısı da çapsız ve basiretsiz Yakup Sekizkök'ün en az 3 katı daha koç olan Ertuğrul Erdoğan. Utanıyorum bu devasa koç farkından. Utanıyorum bu büyük bütçenin Ergin Ataman'ın yamağıyla çöpe atılmasından. Utanıyorum yakın geçmişte Andreas Pistiolis'e ve Ertuğrul Erdoğan'a verilmeyen desteklerden. Ve utanıyorum Buğrahan Tuncer emeklisinin bizden para kazanmasından.

Jerome Robinson'u alıp oynamayacaksanız ne diye aldınız?
Babanızın parası mı ulan 250 bin dolar veriyorsunuz?

Hücum faulün babası bu utanmazlar çok kritik karar bakalım ne çıkacak

Buğrahan'la maça tutunduk ha gayret

Tutunur tutunmaz şerefsiz adiler hemen devreye girdi.

Basketbol takımı yıllardır yerlerde sürünürken, iki takımın maçlarına “derbi” demeye dilimiz varmazken kafasını kuma gömüp basketbol düşmanı yönetimi alkışlayanların, böyle maçlarda hakemlere laf etme hakkı yoktur. Yok öyle köylü kurnazlığı. Yıllardır senin 10 katın yatırım yapan rakibini 1 maç yenip “EL şampiyonunu yendik” deyip utanmadan onunla mı övünecektiniz?
Yallah futbola!

Bu oyuncu grubuyla çok fazla hayal kurmamak lazım.
Ha ek olarak; adamlar yeri geldi 9 metreden üçlük salladı tuttu. Yapacak bir şey yok.

Basketbol takımı yıllardır yerlerde sürünürken, iki takımın maçlarına “derbi” demeye dilimiz varmazken kafasını kuma gömüp basketbol düşmanı yönetimi alkışlayanların, böyle maçlarda hakemlere laf etme hakkı yoktur. Yok öyle köylü kurnazlığı. Yıllardır senin 10 katın yatırım yapan rakibini 1 maç yenip “EL şampiyonunu yendik” mi diyecektiniz? Yallah futbola!

10 Katı bütçe farkı eskiden vardı. 2017-2024 arasında. Ve Ertuğrul Erdoğan takımın başındayken 4 Fenerbahçe maçının 3'ünü kazanmıştı bu takım. Andreas Pistiolis döneminde de ilk deplasman maçını kazanmıştı o 10 katı bütçe farkına rağmen. Biz de onlara teşekkürümüzü bütçeyi artırmayarak, basketbolcuların maaşlarını zamanında ödemeyerek verdik. Şimdi Ertuğrul Erdoğan 1,5 yılda kazandığı 4 kupasıyla, Andreas Pistiolis Rusya şampiyonluğuyla fotoğraf çektiriyor. Biz Yakup Sekizkök'le tek bir kupanın bile yanına yaklaşamamışken.

Şu an bütçe farkı 4 katı bile olmayabilir. Bütçemiz 5 Milyon Euro'nun üstünde Ama çapsız, basiretsiz, yeteneksiz ve vasıfsız Yakup Sekizkök'le rekabet edebilmek mümkün değil. Ve onunla bu koca bütçe ve bu imkanlar (8 yıldır kimseye sunulmayan) çöpe atılıyor. Asıl buna isyan etmek gerek.

Salona gelen taraftara yazık, yönetim yönetim olsa şu taraftardan utanır. Maç için söylenecek bir şey yok, takımın Koçu yok, bu stajyerle hiç bir önemli maç kazanılmaz. Yoksa şu taraftarın önünde mezardan 12 ölü çıkarsan kalkıp bundan iyisini oynar.

Geri