Yazık ya valla yazık
Siz oynayabilirsiniz pota altında hatta zenginseniz sponsor olup o pota altını yenileyebilirsiniz. Daha ilk haftadan hepsini gönderin o gitsin bu gelsin tamam Kravish iyi değil ama daha ne vereceğini bilmiyoruz.Sadık dışında pota altını komple yenileyin.Kerry’de 6. yabancı olsun.Bizim gibi takımlarda 4 numaranın dış şutu olmak zorunda öyle bir çeşitliliğimiz yok sonuçta pota altında.
Savunması iyi bir pivot takviyesi ile daha iyi yerlere gelebilir. Bir de bugün Ege oyundayken daha iyiydik gibi sonra unuttuk kenarda.Bahçeşehir kadrosu bizden çok daha iyi diyordum her seferinde bugün de net gördük. Adamlar çok ciddi bir para harcadılar, geçen hafta Bekoyu yeniyorlardı son saniyede kaybettiler. Bost'un da olmadığını görünce hiç umudum yoktu maça dair.
Pota altına ivedi takviye yapmamız gerekli.
Bahçeşehir kadrosu bizden çok daha iyi diyordum her seferinde bugün de net gördük. Adamlar çok ciddi bir para harcadılar, geçen hafta Bekoyu yeniyorlardı son saniyede kaybettiler. Bost'un da olmadığını görünce hiç umudum yoktu maça dair.
Pota altına ivedi takviye yapmamız gerekli.
Valla ben baya zenginim tahmin edemezsin de sponsor olmam.Benim ne yazdigim seni ne bagliyor ? Onu yazma bunu yazma sanane yahu Sen kulupte basketbol sube sorumlusu falan misin sana soracagim ne yazacagimiSiz oynayabilirsiniz pota altında hatta zenginseniz sponsor olup o pota altını yenileyebilirsiniz. Daha ilk haftadan hepsini gönderin o gitsin bu gelsin tamam Kravish iyi değil ama daha ne vereceğini bilmiyoruz.
Yazmana birşey demiyorum zaten sadece sıfırdan kurulan takım ve belki de ilk defa bu kadar iyi bir yapı var zaman lazım kendimide katarak daha bir maç kaybedince eleştirirsek yanlış olur. Mesela pivot konusunda alınırsa daha farklı bir takım oluruz.Valla ben baya zenginim tahmin edemezsin de sponsor olmam.Benim ne yazdigim seni ne bagliyor ? Onu yazma bunu yazma sanane yahu Sen kulupte basketbol sube sorumlusu falan misin sana soracagim ne yazacagimi