BSL 4. Hafta | Galatasaray Nef 78-85 Bahçeşehir Koleji

Tarih: 16 Ekim 2021
Saat: 18:00
Salon: Sinan Erdem Spor Salonu
Yayın: Trtspor , Tivibuspor 2


Ligin 4. haftasında rakip geçen sezon kümede kalma mücadelesi verdiğimiz Bahçeşehir. 3'te 2 ile güzel bir başlangıç yaptık. Hafta içi de zor bir deplasmandan değerli bir galibiyetle döndük. Rakip de 3'te 2 mağlubiyet aldı gibi görünüyor ama mağlubiyetleri Karşıyaka ve Fenerbahçe'ye karşı. Geçen sezon da galibiyetle başlamış ama sonrasında çok kabuslar görmüştük. Bu sezonun geçen sezondan farklı olduğunu gösterecek maçlardan biri bu. O yüzden kazanmamız çok önemli olacak...

Başarılar takımımıza...
 
Son düzenleme:
Çok zor maç. Geçen hafta şikecilere karşı son topta kaybettiler. Bost oynar umarım yoksa fazla şansımız olmaz.
 
Bugüne kadar resmi karşılaşmalarda hep kendimizden daha zayıf kadrolara karşı oynadık. İlk defa benzer kalitede bir takımla oynuyoruz. Oyuncu kalitemizin üstün olmadığı bir takıma karşı yapacaklarımızı merakla bekliyorum


Efes, Fb ve KSK'nin ilk 3'ü paylaşacağını varsayarsak 4.'lük için adayım Bahçeşehir. Biz ise 5. oluruz gibi geliyor. Düşündüğüm gibi biterse play offtaki rakibimiz de Bahçeşehir olacak. Bu yüzden merakla takip edeceğim bir maç. Umarım 2 takımda eksiksiz çıkar ve güç dengelerini net görürüz.
 
Bahçeşehir'de Devin Williams iyileşti. Mornar maçında iyi görünmedi ama kadroda olacaktır sanıyorum. Bost hakkında hala kesin bir bilgi yok. Umarım iyi bir kalabalık önünde oynarız.
 
İlk maçlarını kaybettiler ve bu maçı çıkış olarak görecekler. Bost düzeldi mi, ne kadar verimli olabilir soru işareti.
 
Dee Bost yokken işimiz çok zor.Salondaki taraftara büyük iş düşecek.Melo ve Akoon muhtemelen en az 35’er dakikada falan alacaklar.İnşallah faul problemine girmezler.
 
Bahçeşehir’in guardları hücum yönünde çok iyi olsalar da; savunmada da defoları fazla. Melo’nun sorumluluk alacağını, Eray’ın da iyi katkı vereceğini düşünüyorum. Onun dışında Okben için de iyi bir fırsat. Ben kazanacağımızı düşünüyorum.
 
Bizim tavanımızın, yapabileceklerimizin bir sınırı yok. Bunu resmî maçların hepsinde gördük. Bahçeşehir maçını kazanacağımızı tahmin ediyorum sadece. Bugün maalesef maça yetişemeyeceğim.
 
Dee Bost kadroda görünüyor ama oynayıp oynamayacağı belirsizmiş.Mutlaka kazanmamız gerek üst üste 2 iç saha mağlubiyeti iyi olmaz bizim için.
 
Bost olmayınca hücumda fena aksadık ve ilk 3 dakikada sayımız yok. Bahçeşehir debkötü başladı ama cezalandıramıyoruz
 

Üst