BSL 5. Hafta | Anadolu Efes 76-95 Galatasaray Ekmas

Organize oynuyoruz bu çok önemli. Savunma kaynaklı efora dayalı oynuyoruz hucumlarimiz da savunma temelli ama topu iyi paylaşıyoruz acele zorlama atış pek yapmadık.

Kapasite beceri olarak şutör doğal skorer eksikliği sette zorluyor bazen. Atlet dominant uzun olmayışı Jones'a karşı handikap yaratıyor durdurmak için sert durunca erken faul problemine girdi uzunlar.

Eldeki oyunculara ve rakibe göre takım olarak organize oynamamız umut verici oldu.

Göksenin enerjisi savunması hücumu sırtı dönük oyunu rakip pota altını karıştırması ile günün oyuncusu. Martin daha canlı ama Martin bu. Hiçbir zaman dominant atlet bir uzun değildi bunu oynar. Halilovic fena oynamıyor ama o da bu kadar, fazlasını bekleyemeyiz. Samet istediği topları alanları pek bulamadı. Yeboah faydalı oynuyor, Radebaugh da.

Zor anlarda sorumluluk alıp skor yapacak kısa yok. Onun yerine İsmet Buğrahan Radebaugh Göksenin hepsi tehdit olmaya çalışıyor bunun için topu iyi dolastirmali şut seçimlerini doğru yapmalıyız. Geniş kadronun avantajı, faullu ve tempolu oyunu surdurmemize olanak vermesi oldu.

Takımın birlikte ve organize oynaması en onemli konu. Bazı eksikler ise bu takımın maçları koparamamasina yol açıyor. Şutör skorer kısa ve dominant ribaundci bitirici atlet uzun eksikliği.
 
Son düzenleme:
Erten Gazi futbolda ceza sahası içinde olsa penaltı çalınacak şekilde faul yapıyor Efesliler ona bile itiraz ediyor.
 
İsmet akpınar muhteşem bir katkı verdi maşallah aslana. 3 sayıya kadar düşen farkı yeniden 9'a çıkardık. 68-59 önde giriyoruz son çeyreğe.
 

Üst