BSL 5. Hafta | Anadolu Efes 85-92 Galatasaray Nef

Şu ana kadar iyi gidiyoruz ama Anadolu Efes savunmada vanaları sıkacaktır. O bölümdeki reaksiyonumuz maçın anahtarı olacak. Bu arada maçı bu üçlük yüzdesiyke sürdürmemiz mümkün değil. Muhakkak içeriden de sayı bulmamız lazım.
 
Bir maçın içinde hem Galatasaray hem de Ergin Ataman ismi geçince; böyle saçma tuhaf şeyler ortaya çıkabiliyor... Eurolig sezonlarımız geldi aklıma. 2 faktör karşı karşıya rakip olarak gelince sistem açmaza giriyor haliyle.
 
50 tane atlet pivot da alsan bi halt olmaz bu kafayla. Savunma diye bir şey lügatımızda yok. 1 maç tamam 2 maç tamam dedik de, her maç aynı terane. İlk periyotunda 20-25'ten az yediğimiz kaç maç var ? Çok korkunç istatistikler bunlar.
 
Takım savunma yapmıyor kabul ve pivot tamamlayıcı olmalı bu takımda. İçerden tam bir kara delik. Çok rahat geçiyorlar. Pivot lazım ne olursa olsun. Ayrıca savunma sorunlarımızı saymıyorum tabi onların düzelmesi için bazen 3-4 Türk oyuncuya döndüğü bile oluyordu hocanın. Bu maçta Göksenin yok, Eray da oynamadı. Zaten bu maçın kalitesini kaldıramaz ikisi. Dedim ve Göksenin girdi. Ege ve Kravisihin olduğu bir pota altından bahsediyoruz. Oraya takviye şart.
 
Hakem yazmak istemiyorum ama Kerry'e çalınan hücum faul, Bost'a steps+ teknik, SAdık'a sportmenlik dışı ki normal faul verip gidip izliyor birde, Ataman itiraz ediyor diye, adamın niyeti full topa, Tufan'da normal faul deyip baktı hakemler yaratıcak sol kol filan olayı olası göstermeye çalışıyor, Melo'ya Dunston'ın faul'ün de topa niyeti yok uçtu gitti normal faulü zor verdiler, hakem konuşmak ne kadar istemesem de hakemler üzerinde maalesef sıfır etkimiz var içeri önde girebileceğimiz noktalarda oluyor üstelik, hücum faul de, steps de sayıyı bulup iptal oluyor üstüne teknik yiyoruz.
 
Efes'e devrede 45 atmak harika ama kısa sürede aşırı sayı yemek de kötü. Rakip kim olursa olsun devrede 40-50 yemekten sıkıldım.
 
Son düzenleme:

Üst