BSL 5. Hafta | Galatasaray 86-90 Gaziantep Basketbol

25.10.2020 Pazar
15:15
Sinan Erdem Spor Salonu

Ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan takımımız, Gaziantep'i ağırlıyor. Rakibimiz Gaziantep'in de ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunmakta. Can Uğur Öğüt ve Orhan Hacıyeva gibi tecrübeli yerlilerin yanı sıra Marko Tomas, Jaiteh, Rashard Kelly, Trevis Simpson ve Brynton Lemar gibi hiç de fena olmayan bir kadroları mevcut. Fethiye üstüne Sassari gibi iki kalp kırıcı ve moral bozucu yenilgiler aldık. Salgın, oyuncuların geç katılması, hala kadronun tam oturmaması gibi bir çok sebep sayabiliriz ama bu takımın mücadele etme ve maçı kazanma azimlerine bir mazeret değil. Takım kadro kalitemiz hala bu lig ortalamasının üstünde. Artık teknik heyet ve oyuncuların silkelenip kendilerine gelmesi lazım. Takımımıza başarılar.
 
Bu sezon takımımız için her maç soru işareti.Maalesef hiç ışık yok.Umarım düzelir.Ben iyi bir uzun lazım diyordum ancak eksik konuşmuşum bu takıma bir Anthony Davis lazım.Maça gelince bu maçı kesin alırız tik atalım yanına derken hedef maç haline geldi.Bu durumun negatif bir etki yaratacağını düşünüyorum.Zor geçmeye aday.
 
Jaiteh'i savunamazsın anlarım,kötü savunma yaparsın anlarım.Ama hücuma çıkacakken basit top kaybı yapıp sayılar yemek neyin nesi ? Amatör takım mısınız siz ?
 
Bize gelen şutörlerin bir anda Göksenin Köksal yüzdesiyle atmaya başlamalarını araştırmak lazım. Telekom'da ısınınca 9 metreden el üstü üçlük atan Hunter'ın bizde ceza şutlarında 2'de 1 bile atamaması araştırılması gereken bir hadise.
 
Ertugrul hocaya tavsiyem..Basın toplantısında çok yorgun oldugunu haftada 2 maç çok agır geliyor ne yapacaz bilemiyorum desin.. Simdiden kalem kagıt benchte asistanı basın toplantısı metnini hazırlasın :))))
 
Ortalamanın az üstü bir lise takımı bizimkilere 60 sayı üstü atabilir sanırım. Ertuğrul Erdoğan kadar bu takımı savunmada kim organize ediyor, Ömer Uğurata mı bilmiyorum ama 3 yıldır bu takımla çalışıp hiçbir savunma ezberi kazandıramamak hakikaten önemli bir iş. Bizi üst seviyeye çıkartacak hamle kalıplı bir uzun ve strectch 4'se ve bu her sene son transfere bırakılıyorsa o da ayrı bir işbilmezlik. Bu takımın savunma yapmadan yarı sahada yaratıcı olamayacağı eldeki bütçe ve kadrolarla ortada, hala savunmadan bu kadar kısıp hücumda verimli olmaya çalışmak garip bir iş olsa gerek.
 
Galatasaray - Gaziantep Baske..
Maç Sonucu (UZ Dahil)
2
2.50
45 - 43
2Ç' 00:35
Misli: 6500 TL
Maks.Kazanç: 16250 TL

Oynadım canlıdan. Geleceğine adım gibi eminim.
 
Devrede 45 sayı. Bravo ya hakikaten bravo. Sayı ortalaması 70 olan takımdan devrede 45 yemek inanılmaz ya. Hakikaten tebrik ediyorum vallahi elinize sağlık. Bu ne ya.
 
Jaitehi tutacak tek uzunumuz yok. Motumun ona karsi yaptigi savunma komik. Jaiteh zaten yetenekli bir uzun bir de bizim olmayan savunmamiz eklenince sov yapiyor tabiki. Sadece pota alti degil , normal savunmamiz da felaket.
 

Üst