Nathan Jawai mi dondugunde daha feciydi yoksa su anki Morgan mi karar veremiyorum.
3 maçlık mağlubiyet serimiz çok şükür sona erdi.
Ama benim yine de bu takımdan umudum yok.
Gelecek hafta Bursaspor deplasman maçımız var ve büyük ihtimalle o maçı kaybedeceğiz.
Geçen sene finali zorlayan ve Efes'e kafa tutan takım bu sene ilk 8 yapar mı diye düşünüyoruz.
Dostum esas sorun da bu zaten. Geçen sene Melo-Canaan-Bost'un dış atış yüzdesi çoğu maç yüksekti ve bir istikrar vardı. Ama Ennis-Angola'da bu istikrar yok. Bugün yüksek yüzdeler ile üçlük atıp yarın tuğla atabilirler. Ayrıca Bursaspor'da Ahmet-Auguste ikilisi var. Onur Alp Bitim de çok formda. Maç nasıl ortada oluyor?Aksine bu maçın özellikle son periyodunda oyuncuların özgüvenleri yerine gelmiş gibi göründü. Kesinlikle ortada maç olacak ve kazanma ihtimalimiz eşit seviyede var.
Dostum esas sorun da bu zaten. Geçen sene Melo-Canaan-Bost'un dış atış yüzdesi çoğu maç yüksekti ve bir istikrar vardı. Ama Ennis-Angola'da bu istikrar yok. Bugün yüksek yüzdeler ile üçlük atıp yarın tuğla atabilirler. Ayrıca Bursaspor'da Ahmet-Auguste ikilisi var. Onur Alp Bitim de çok formda. Maç nasıl ortada oluyor?
Dostum Ahmet-Auguste ikilisi kalitesinde 1 tane pivot oyuncumuz var mı? Hayır.Ahmet-Auguste ikilisinindenmi korkmalıyız yani ? Kötü transferler yapmış olabiliriz ama kesinlikle Türkiye liginde Eurolig takımları hariç bir maça muhtemelen yenileceğiz diye çıkacak bir takım değiliz.
Dostum Ahmet-Auguste ikilisi kalitesinde 1 tane pivot oyuncumuz var mı? Hayır.
Onur Alp Bitim gibi çok formda ve iyi oynayan bir yerli oyuncumuz var mı? Hayır.
Ben kesin yeniliriz demiyorum.
Ama özellikle iç saha maçlarında Bursaspor taraftar desteği ile birlikte bambaşka bir basketbol oynuyor.
Tabi bir de Dušan Alimpijević gerçeği var. Kariyerinin zirvesini yaşıyor şu an.
Dostum Bursaspor Aliağa maçını zorlu bir Eurocup maçından sonra oynadığı için kaybetmesi gayet normal. Ayrıca Ulm dediğin takım da bizim ligde en az yarı final yapabilecek bir takım. Dolayısıyla benim tahminim taraftarının da desteğiyle Bursaspor maçta 1 adım önde.Bende diyorumki Aliağa ile Ulm’nin son iki maçta yendiği takımı bizimde hertürlü yenme ihtimalimiz var.Ayrıca Ahmet ile Auguste ne zaman kaliteli pivot oldu ?
Harika bir yorum olmuş. Tebrik ediyorum.Ahmet yerli olarak, Auguste size 'ina göre topla ilişkisi ve mobilitesi oldukça iyidir. Kalite bir yana Ahmet 'e denk oyuncumuz Mahir; Auguste dengi bir oyuncumuz yok Morgan undersize ve 5 değil 4 aslen.
Kesin uzun lazım yine gidip garip birilerini bulurlar herhalde. Armand 'ın atletizmi sıkıntılı Angola'dan faydalı olabilir tabi.